Головна » 2012 » Червень » 18 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ"- 18.06.2012
21:17
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ"- 18.06.2012
"Вікно у Маріуполь", гра сонця у Маріупольському порту від Олексія Скринника Набір учасників на тренінг «Ефективна діяльність НУО в громаді»
25-26 червня 2012 року в м.Суми відбудеться тренінг «Ефективна діяльність НУО в громаді». Організаторам тренінгу є Товариство Лева (м.Львів) в партнерстві з СОКМО.
Учасниками тренінгу можуть стати: представники НУО Сумської області, представники місцевих ЗМІ та органів місцевого самоврядування.
Умови участі: харчування, проживання, проїзд (за наявності квитків та їх ксерокопій, враховуючи зворотні) та роз даткові матеріали забезпечують організатори. З собою необхідно мати ксерокопію І, ІІ ст… паспорта, прописки та ідентифікаційного коду.
Про деталі участі в тренінгу буде повідомлено після відбору учасників в індивідуальному порядку.
Останній термін подачі анкет: 22 червня 2012 року.
http://ngonetwork.org.ua/blog/108.html


Яка проектна пропозиція має значні шанси на успіх? Насамперед, із неї чітко зрозуміло, що й навіщо заплановано зробити, її оформлено в чіткій відповідності до вимог донора, вона відповідає його принципам і пріоритетам.
http://www.irf.ua/index.php?option=com_content&view=article&catid=23&id=36990&Itemid=25


Харківська ФРІ запрошує тебе до участі в наметовому таборі "BE FREE -5″, який відбудеться 28 червня – 1 липня. ФРІ-табори по всій Україні– це вже традиційний літній відпочинок.
Програма табору формуватиметься відповідно до побажань учасників.
Та на ньому обов’язково будуть:
- Нові приємні знайомства, розваги та ігри
- Неординарні та творчі люди;
- Неформальні тренінги про громадянську активність, управління проектами, медіа, особисту ефективність та ін;
- Обмін знаннями й уміннями між учасниками у форматі баркемпу;
- Екозаходи в Національному природному парку "Гомільшанські ліси”;
- Таборова романтика :) намети, вогнище, зорі, спілкування, пісні…
Вартість участі у таборі складатиме 65 гривень.
http://studnews.org.ua/archives/12213?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+studnewsfeeds+%28StudNews%29
 


Конкурс "Самый популярный блог" - Владельцам и авторам Интернет-ресурсов
Актуально до 31 августа 2012 года
Цель конкурса: Выявить лучший блог, освещающий ту или иную тематику.
Суть конкурса и этапы: Со дня начала конкурса, все желающие могут прислать заявки по адресу competition@uniport.pro на участие своего блога в одной или нескольких номинациях конкурса. Заявки будут приниматься в течение 2х месяцев со дня старта.
http://www.konkursgrant.ru/2010-12-12-16-03-59/3959--q--q
 


Гранты для последипломного обучения в Кембридже (Gates Cambridge Scholarships)
Актуально до 4 декабря 2012 года
Стипендии Gates Cambridge Scholarships предоставляются для обучения на последипломном уровне в Кембриджском университете ежегодно, начиная с 2000 года.
В конкурсном отборе на получение престижной стипендии могут принять участие заявители-иностранцы, продемонстрировавшие выдающиеся интеллектуальные способности, лидерский потенциал, приверженность делу улучшения жизни других людей, высокую степень соответствия квалификации и устремлений кандидата требованиям той университетской программы, на участие в которой он претендует.
http://www.konkursgrant.ru/2010-10-16-19-57-54/3956-------gates-cambridge-scholarships
 

Гранти на участь у Всесвітньому газетному конгресі
Грант передбачає покриття витрат реєстраційного внеску, а також проживання у Києві, у разі необхідності. Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету та написати мотіваційний лист, зазначивши чому Ви хочете прийнять участь у Всесвітньому газетному конгресі, що пройде 2-5 вересня, 2012 р. у Києві
http://gurt.org.ua/news/grants/14638/
 


Гранти на розробку та впровадження програми сертифікації судових адміністраторів
Метою грантової програми є адміністрування пілотної 9-місячної програми сертифікації судових адміністраторів, направленої на підвищення рівня знань, вмінь та навичок 40 судових адміністраторів Харківської області
http://gurt.org.ua/news/grants/14643/
 


Круглий стіл щодо пілотного експерименту в системі охорони здоров’я Донецької області
Запрошуємо Вас 26 червня (вівторок) взяти участь у круглому столі на тему «Пілотний експеримент у системі охорони здоров’я Донецької області: проміжні результати та роль громадськості».
До участі запрошуються державні службовці та посадові особи місцевих органів влади, медичні працівники, представники наукових установ та громадських організацій, журналісти
http://gurt.org.ua/news/conferences/14644/
 

Восьма Всеукраїнська Школа з прав людини для молоді
До участі у конкурсі запрошуються молоді люди віком від 18 до 28 років, які мають мотивацію активно діяти у сфері захисту та підтримки прав людини, співпрацюють або зацікавлені у співпраці з громадськими організаціями
http://gurt.org.ua/news/trainings/14640/
 


Вакансія експерта в проекті з підвищення якості муніципальних послуг
Національний довгостроковий експерт працюватиме під керівництвом та звітуватиме старшому раднику компоненту проекту. Він / вона тісно співпрацюватиме з командою проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва в Луганську. Дедлайн: 26 червня 2012 року
http://gurt.org.ua/vacancies/14627/
 


Вакансії в Агенції Місцевого Економічного Розвитку
Влітку 2012 року в рамках Декларації Соціального Партнерства ДТЕК розпочинають свою діяльність Агенції Місцевого Економічного Розвитку у Добротворі, Бурштині та Ладижині. Оголошено конкурс на посади керівників Агенцій, координаторів проектів, менеджерів з розвитку бізнесу, бухгалтерів та юристів
http://gurt.org.ua/vacancies/14633/
 


Акція для дітей «Ми за чисту енергію!» - Київ
21 червня вперше в Україні пройде ексклюзивна промо-акція для дітей та молоді «Ми за чисту енергію!». Захід відбудеться під аркою «Дружби народів» на Великій сцені з 11.00 до 14.00.
Гості заходу матимуть непересічну нагоду відвідати майстер-клас з хореографії «Будь активним і енергоефективним» від зіркових учасників телепроекту «Танцюють всі». Також в програмі – інтерактивні командні ігри, енергоефективна казка-вистава, конкурс юних художників «Намалюй свого Супергероя енергоефективності!» й багато інших цікавинок.
http://civic.ua/news/view.html?q=1843817
 


5 рейс "Євроавтобусу": 4200 неповторних кілометрів
Маршрут-Київ-Варшава-Львів-Канів-Кіровське-Перещепино-Музиківка-Авдіївка-Сєвєродонецьк-Харків-Київ… Євроавтобус подолав 4 200 км.
Про головні результати і підсумки проекту, враження команди і приймаючих містечок, перспективи проекту у наступному році розповідають організатор і учасниця проекту
http://civic.ua/news/view.html?q=1843784
 


05-06 жовтня цього року в місті Коростень (Житомирська область) відбудеться Четвертий Чемпіонат України з бізнес-моделювання для старшокласників.
На Чемпіонаті очікується феєрверк інноваційних бізнес-ідей від юних авторів з більшості областей України, деякі регіони будуть представлені в якості спостерігачів з перспективою долучення їхніх команд до проекту в наступному році. Аудиторія заходу – 300 осіб.
http://civic.ua/news/view.html?q=1843727
 

Молодіжний проект "Літня школа-2012" для бажаючих вінничан, пройде на Азорських островах
З 20 по 25 серпня у місті Понта-Делгада, що на Азорських островах пройдуть заходи в рамках міжнародного молодіжного проекту «Літня школа 2012». У проекті братимуть участь представники з понад ста європейських регіонів.
В цьому році учасники проекту обговорюватимуть роль культурних та творчих індустрій в сприянні створенню робочих місць та економічного зростання в європейських регіонах.
http://www.myvin.com.ua/ua/news/news_vin/student/14799.html
 

Семінар «Київ на сторінках «Порадника екскурсанта» 1928 року
19 червня
початок: 16:30
лектори: Катерина Сосніна
мова: українська
Місце проведення: Центр міської історії → вул. Богомольця, 6, Львів
У доповіді дослідниця спочатку простежить зміни інфраструктури та значення екскурсійної справи та туризму протягом 1920-х – 1930-х років, а потім на прикладі «Порадника екскурсанта» по Києву 1928 року спробує віднайти особливості презентації міста екскурсантам з різних куточків Радянського Союзу.
http://openstudy.org.ua/events/seminar-kyjiv-na-storinkah-poradnyka-ekskursanta-1928-roku/
 


Обговорення фільму «Війна: український рахунок»
24 червня
початок: 13:00
мова: українська
Місце проведення: Національний музей-меморіал «Тюрма на Лонцького» → вул. С. Бандери, 1, Львів
http://openstudy.org.ua/events/obhovorennja-filmu-vijna-ukrajinskyj-rahunok/
 


Лекція «Музей комунізму» у Празі: ознайомити непосвячених»
25 червня
початок: 17:00
лектори: Олеся Ісаюк
мова: українська
Місце проведення: Національний музей-меморіал «Тюрма на Лонцького» → вул. С. Бандери, 1, Львів
Центр досліджень визвольного руху та Національний музей «Тюрма на Лонцького» запрошують Вас відвідати публічну лекцію із циклу «Тоталітарне минуле в музеях» в рамках проекту «Досвід подолання наслідків тоталітаризму» на тему «Музей комунізму» у Празі: ознайомити непосвячених».
http://openstudy.org.ua/events/lekcija-muzej-komunizmu-u-prazi-oznajomyty-neposvjachenyh/
 


Лекція Сергія Пішковція «Як Інтернет впливає на наше життя»
1 липня
початок: 15:00
лектори: Сергій Пішковцій
мова: українська
Місце проведення: Парк ім. Івана Франка → вул. Університетська, Львів
http://openstudy.org.ua/events/lekcija-serhija-pishkovcija-jak-internet-vplyvaje-na-nashe-zhyttja/
 

Кінопоказ: "Інший Челсі. Історія з Донецька" Якоба Пройса та "Welcome" Альони Стулій (Київ)
19 ЧЕРВНЯ 19:00
"Інший Челсі. Історія з Донецька" (2010)
"Інший "Челсі" з гумором розповідає історію цих двох антагоністичних світів, швидкого підйому та неуникненного розпаду. Представники двох сторін пострадянського суспільства, які зустрічаються на стадіоні, формують колоритне соціальне середовище.
"Welcome" (2012)
Український режисер-початківець, документаліст Альона Стулій зняла короткометражку, в якій іноземні студенти діляться своїми враженнями від життя в Україні, і виявляється багатьом з них жити в Україні цікавіше, ніж на їхній батьківщині. Цікавий погляд на еміграцію та іміграцію в сучасній Україні.
http://platfor.ma/movie/4fdc957d529fe/
 

23 ЧЕРВНЯ 23:55
Кіносеанс: "Ніч мультфільмів" (благодійний проект) - Київ
Ідея заходу така: зібрати любителів мультфільмів, які разом протягом всієї ночі в одному з найстаріших кінотеатрів України – "Жовтні" – зможуть повернутися в дитинство й подивитися мультики. Тематика мультфільмів різнопланова: буде і класика Disney, і сучасні, і радянські шедеври. Організатори не обмежилися ідеєю "просто зібрати людей і подивитися мультики", а вирішили зробити проект благодійним. Всі кошти, які будуть зібрані від продажу квитків, направлять на лікування Данилкові Ванельчуку.
http://platfor.ma/movie/4fddebf21fd9d/
 


Вебінар: "Без чого не можна обійтися, розпочинаючи власний бізнес"
20 ЧЕРВНЯ 17:00
Програма:
Примітка (!): для участі в вебінарі і отримання посилання до підключення необхідна реєстрація на офіційній сторінці курсу. Там же ви можете познайомитися з більш детальним описом програми і формату заходу.
Запуск власного бізнесу – це конкретна послідовність дій, які можна згрупувати в 10 основних пунктів. Кожен такий пункт є питанням, пропрацювавши відповідь на яке підприємець підвищує свої шанси на успіх. Як тільки "пазл" з усіх 10 елементів склався – можете сміливо починати свою справу!
http://platfor.ma/business/4f392d33b7f97-20120320155001/
 

Семінар: "Митна вартість: проблемні питання, можливі практичні рішення" - Київ
Семінар розрахований на мідл- і топ-менеджмент компаній, фінансових директорів, фахівців у сфері ЗЕД, власників бізнесу і всіх, хто цікавиться бізнес-освітою.
Участь безкоштовна за умови попередньої і підтвердженої реєстрації. Зареєструватися можна онлайн.
http://platfor.ma/business/4fd89c71372ba/
 
 
День молодёжи в Мариуполе:
Приглашаем команды принять участие в конкурсно-развлекательных программах:
- "Море по колено" - 24.06.2012 с 10-00 до 12-00 (3 парня, 2 девушки);
- "Даёшь молодёжь!" - 23.06.2012 с 18-00 до 20-30 (5 человек, не менее 2 парней);
- турниры по мини-футболу - 23-24.06.2012 с 09-00 до 18-00 (6 человек);
- турнир по пляжному волейболу - 23-24.06.2012 с 09-00 до 18-00 (6 человек).
Более подробную информацию, афиши и пригласительные билеты можно получить в отделе по делам семьи и молодёжи Мариупольского городского совета:
тел.: (0629) 54-17-92;
моб. тел.: (067) 913-24-12.
ПЛАН мероприятий ко Дню молодежи-2012 в Мариуполе
http://mkr-mariupol.at.ua/news/plan_meroprijatij_ko_dnju_molodezhi_2012_v_mariupole/2012-06-17-338
 
 
Стартує Маріупольський міський фестиваль жіночих ініціатив «Жінка, що творить добро»
У фестивалі беруть участь жінки – громадяни України віком від 18 років, які працюють або проживають у м. Маріуполі.
Усі жінки, ініціативи яких були відібрані Експертною радою та представлені цими жінками особисто або з колективом чи групою підтримки протягом проведення фестивалю на відкритому повітрі, урочисто нагороджуються дипломами та пам’ятними подарунками фестивалю.
http://mkr-mariupol.at.ua/news/startue_mariupolskij_miskij_festival_zhinochikh_iniciativ_zhinka_shho_tvorit_dobro/2012-06-17-340 


Шикарна гра сонця у Маріупольському порту від проекту "Вікно у Маріуполь" та Олексія Скринника !

Категорія: Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" | Переглядів: 1115 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0