Головна » 2007 » Вересень » 24 » На Донеччині завершився Відкритий форум лідерів студентських профспілкових організацій
19:27
На Донеччині завершився Відкритий форум лідерів студентських профспілкових організацій

 

Даний захід формату студенстької республіки уперше відбувався восени, проте оксамитовий сезон вдався у Приазовї на славу.

З 19 по 22 вересня у с. Юріївка Першотравневого р-ну Донецької області 17 ВНЗ Донеччини навчалися, спілкувалися та відпочивали.

 

Як завжди, перебіг Форуму наочно демонстрував, чи насправді його учасники є молодими лідерами, адже багато залежало від попередньої підготовки, і тільки студенти, що звикли повсякдено власноруч упорядковувати власне студентське життя можуть досягти успіху під час усіх змагань. А цікавих заходів не бракувало: День Нептуна, спортивні змагання, квест, вокальні та танцювальні конкурси, що чергувалися з конкурсом молодіжних соціальних проектів та обговоренням проблем студ. гуртожитків.

 

Запамятався цьогорічний Форум ще й тим, чи не вперше в історії у загальному заліку перше місце виборола крманда не з м. Донецька.
 
Чемпіонами стали представники Студентської ради Маріупольського державного гуманітарного університету, чиї успішні виступи фактично по кожному змаганню не залишили суперникам шансів. До цього додалася ще й перемога у конкурсі молодіжних проектів - маріупольці запропонували проект створення реєстру громадських організацій міста. Ця ідея буде втілена на кошти гранту Донецької облдержадміністрації.

 

Ще раз вітаємо всіх переможців та учасників, щиро сподіваємося на продовження наших контактів та бажаємо успіхів у навчанні та громадській роботі.

Дякуємо і всім організаторам та сподіваємося на продовження вдалої ініціативи.

 

 

 

Джерело: Ліга політологів-міжнародників “ДИПКОРПУС” (dipcorpus.at.ua)

 

Автор: Андрій Фомічов, виконавчий секретар Ліги “ДИПКОРПУС” (dipcorpus-mdgu@ukr.net)

Переглядів: 1406 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0