Головна » 2007 » Жовтень » 16 » 3rd Changing Europe Summer School "Central and Eastern Europe in a Globalised World" (28 липня-2 серпня 2008 р., м.Бремен)
13:13
3rd Changing Europe Summer School "Central and Eastern Europe in a Globalised World" (28 липня-2 серпня 2008 р., м.Бремен)

Подання анкет до 5 січня 2008 р.

Тематика: Зміни в постсоціалістичних центрально- і східноєвропейських країнах мали значний зовнішній вплив. Самі центральноєвропейські держави швидко і успішно встановили курс на ЄС і членство в НАТО, що мало ключовий вплив на перетворення їх державних устроїв, суспільств і економік. Держави і суспільства на території колишнього Радянського Союзу і на Балканах мали складніші процеси, що призвело до появи гібридних політичних режимів з різними ступенями глобальної інтеграції.

Літня Школа 2008 р. зосередиться на двох проблемах: перша пов’язана з впливом зовнішніх імпульсів на процеси перетворення в Центральній і Східній Європі в ері глобалізації. Друга – пов’язана із шляхами реагування держав, суспільств і економік на ці процеси.
За обсягом писмові пропозиції мають бути не більше 1000 слів та засновані на оригінальному дослідженні. Вони повинні бути написані англійською мовою і містити емпіричне питання з теоретичним підходом.

Доповіді необхідно оформити відповідно до вимог Школи www.changing-europe.de
Витрати: Volkswagen Foundation фінансує витрати на подорожі, а також проживання і вартість участі.
Розташування: Університет м. Бремен
www.uni-bremen.de

Переглядів: 1120 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0