Головна » 2007 » Жовтень » 16 » Стипендія для науковців з України на наукові візити у Варшаву
13:42
Стипендія для науковців з України на наукові візити у Варшаву

Німецький Історичний Інститут, за співпраці з Варшавським університетом, призначають з коштів Фонду ім. Роберта Боша стипендії на одномісячні наукові візити до Варшави.

Науковці отримають можливість користатися, під час візиту до Варшави, науковою інфраструктурою Німецького Історичного Інституту та польських центральних установ. До розгляду приймаються тільки ті проекти, для реалізації яких  - з огляду на джерельну базу і доступ до літератури – необхідна робота в бібліотеці Німецького Історичного Інституту і в центральних польських архівах. Проекти повинні бути близькими до сфери наукової діяльності Німецького Історичного Інституту. Стипендії будуть виділені тільки тим особам, чиї проекти вже знаходяться в розробці.

Документи повинні бути виконані німецькою, англійською або польською мовою і надіслані до Німецького Історичного Інституту. Документи подаються самим кандидатом до 1 квітня або до 1 жовтня на наступне півріччя.

Докладніша інформація - http://www.dhi.waw.pl/pl/instytut/stypendia/2/ 

Німецький Історичний Інститут призначає також стипендії і польським науковцям. Детальніша інформація для німецьких кандидатів:

http://www.dhi.waw.pl/de/instytut/stypendia/1/

Переглядів: 1111 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0