Головна » 2007 » Жовтень » 26 » Школа Політолога
22:09
Школа Політолога

Всеукраїнська молодіжна громадська організація „Асоціація студентів-політологів України” з 8 по 14 листопада 2007 р. у м. Києві буде проводити тренінгову програму з набуття студентами практичних навиків професійної діяльності – „Школу Політолога”

 

        У процесі об’єднання студентів-політологів України заради здобуття ними професійних практичних навиків роботи, ВМГО „АСПУ” пропонує кожному спеціалісту проявити свої власні здібності.

         Важливими сьогодні є як підготовка професійних кадрів серед  студентів-політологів, так і надання їм перспективи реалізувати себе і налагодити зв’язки з колегами з усієї країни.

 

        У рамках „Школи Політолога” студенти  

  братимуть участь у:

q       тренінгах на розвиток професійних здібностей у сфері збору та аналізу інформації, управлінської діяльності та іміджмейкінгу;

q       проведенні аналітичних досліджень щодо інформаційних потреб свого регіону;

q       роботі  прес-центру Школи Політолога;

 

     та отримають

q       практичні знання зі збору та аналізу політичної інформації;

q       можливість розпочати власну карєру з розробки та реалізації власного проекту;

q       можливість розміщувати свої друковані праці на політологічному медіа-ресурсі www.actualno.in.ua;

q       змогу поборотись за участь в Політологічному Конгресі, який вперше буде відбуватись у веб-форматі на   www.actualno.in.ua

 

Найбільш наполегливим слухачам Школи буде вручено                               Відзнаку Професійності та запропоновано вести власну авторську рубрику на  політологічному  медіа-ресурсі www.actualno.in.ua.

 

Школу проводитимуть успішні тренери, які мають багаторічний досвід роботи як в організаціях громадянського суспільства, так і в органах державної влади.

 

P.S. За два дні до приїзду (06.11.) прохання повідомити про час прибуття у м. Київ та остаточний склад учасників, зателефонувавши за номером 8 (093) 102-08-10 – Юрій Косьмій (e-mail: kosmiy@ukr.net)

 

 

З повагою,

Голова ВМГО „АСПУ”                                                          М.О. Сіданіч

Переглядів: 1089 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0