Головна » 2007 » Листопад » 5 » Вступна конференція проекту Tacis "Місцевий розвиток орієнтований на громаду"
18:11
Вступна конференція проекту Tacis "Місцевий розвиток орієнтований на громаду"
Вступна конференція проекту Tacis "Місцевий розвиток орієнтований на громаду" запланована на 4 грудня 2007 року в в конференц-залі Українського дому за адресою:
 м. Київ, вул. Хрещатик, 2.

Метою конференції є представлення концепції проекту та обговорення ключових аспектів його впровадження за участі національних та місцевих партнерів, міжнародної донорської спільноти. Конференція дозволить розпочати співпрацю з обласними та районними органами влади, уточнити їхні очікування щодо впровадження проекту тощо. Таким чином, конференція означить початок розгортання заходів проекту на місцевому рівні.

Цільовою аудиторією вступної конференції є національні та місцеві партнери проекту, міжнародна донорська спільнота.

До участі в конференції запрошуються представники Уряду України, центральних органів виконавчої влади (міністерства, інші центральні органи), Секретаріату Президента України, відповідних комітетів Верховної Ради України, обласних і районних державних адміністрацій та рад, національних об'єднань органів місцевого самоврядування, міжнародної донорської спільноти.

Вступна конференція передбачає проведення робочих нарад для місцевих органів влади щодо наступних аспектів реалізації проекту:

  • процедура та формат угод про партнерство між ПРООН та обласними державними адміністраціями (відповідальність, механізми координації, статус обласних підрозділів з впровадження проекту, залучення фахівців ОДА до реалізації проекту);
  • координація проекту на рівні району: концепція “форуму місцевого розвитку”, ресурсні центри громади;
  • механізми спів-фінансування;
  • забезпечення подальшої сталості результатів проекту.

Реєстрація є обовязковою умовою участі у вступній конференції проекту. Просимо Вас до 22 листопада 2007 року зареєструватись на веб-сторінці, або заповнити реєстраційну форму та надіслати її до Секретаріату Конференції факсом: 8-044-279-85-75 або електронною поштою: tatiana@cecoforma.com.

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 1127 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0