Головна » 2007 » Листопад » 16 » Всеукраїнський конкурс "Україна і НАТО: ЗА чи ПРОТИ?"
20:39
Всеукраїнський конкурс "Україна і НАТО: ЗА чи ПРОТИ?"
Ваша стаття може стати переможцем! Спеціальні відзнаки авторам!
 
Оголошується Всеукраїнський конкурс "Україна і НАТО: ЗА чи ПРОТИ?" - на кращу газетну чи інтернет-публікаціюз висвітлення відносин України та Євроатлантичного Альянсу: історія, проблеми, перспективи.
Конкурс проводить ТОВ "Українські медіа-інвестиції" на замовлення Державного комітету телебачення і радіомовлення України.
Участь у конкурсі беруть журналістські матеріали аналітичних жанрів (статті, корреспонденції, розслідування, дослідження, нариси, аналітичні інтерв'ю), обов'язково опубліковані у періодичній пресі (регіональній та центральній) або розміщеної на сайтах вітчизняних Інтернет-видань протягом 2007 року. До уваги беруться примірники газет та журналів або надрукована копія матеріалу із зазначенням дати та номеру випуску, а також роздрукований текст статті, розміщеної на інтернет-сайті.
 
1 грудня 2007 року - останній термін подання публікацій на конкурс "Україна і НАТО: ЗА чи ПРОТИ?"
 
Надсилайте матеріали за адресою: 04210, Київ-210, а/с № 166 з позначкою "На "Україна і НАТО: ЗА чи ПРОТИ?". Обов'язков вкажіть свої прізвище, ім'я та по батькові, адресу проживання, контактні телефони та, бажано, електронну адресу.
 
Не баріться! Ваше професійне, неупереджене, глибоке, пізнавальне і навіть неформальне висвітлення теми євроатлантичних інтересів України отримає гідну оцінку.
 
Надіслані матеріали авторам не повертаються
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 1224 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 5.0/2