Головна » 2007 » Листопад » 21 » Кубок молодих дипломатів
07:41
Кубок молодих дипломатів

Голова департаменту зовнішніх звязків Ради студентів Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка Павло БАБЕНКО оприлюдив ініціативу, згідно якої у рамках заходів до ЄВРО-2012 започатковується підготовка до Кубку молодих дипломатів з футболу.

Саме вихованцям цього освітнього напрямку належетиме організовувати міждержавні заходи у 2012 році. Тож аби сьогодні вони більше прониклися відповідальністю та налагодили контакти з майбутніми колегами з інших країн планується провести згаданий Кубок з футболу.

Організатори планують залучити збірні ВНЗ України, що навчають молодь за напрямком “Міжнародні відносини”, а також колег з сусідніх держав.

Зокрема 30 листопада відбудеться товаристський матч між збірною Інституту міжнародних відносин Варшавського університету та збірною КІМО.

Цей захід підтримала Федерація футболу України та Футбольна спілка Польщі, а також адміністрації університетів.

Студенстька рада Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка разом з Лігою політологів-міжнародників “ДИПКОРПУС” та Клубом молодих дипломатів України радо запрошують усіх зацікавлених долучатися до непересічної ініціативи!
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1081 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0