Головна » 2007 » Листопад » 21 » Ліга "ДИПКОРПУС" та Молодіжний рух "МОДОС" презентували Маріуполь та Донеччину на Форумі "Молодіжна варта".
07:45
Ліга "ДИПКОРПУС" та Молодіжний рух "МОДОС" презентували Маріуполь та Донеччину на Форумі "Молодіжна варта".
Члени делегації представили власні визначні наробки у сфері співпраці з органами влади та обмінялися думками та досвідом з колегами.

Легати "ДИПКОРПУСУ" протягм дня 20 листопада також улагодили робочі моменти по підготовці візити офіційної делегації Ліги "ДИПКОРПУС" до Європарламенту (м. Брюсель).

Увечорі відбулася неформальна зустріч членів делегації з представником Клубу молодих дипломатів України І. Заводовським та уповноваженим представником Ліги "ДИПКОРПУС" у м. Києві В. Світличним, де обговорювалися найближчі проекти ти подальший розвиток Ліги.Також відбулася передача літератури від Представництва Європейської Комісії в Україні для соціального освітнього проекту з питань гендерної рівності у м. Маріуполі.

21 листопада основний склад делегації візьме участь у україно-польській конференції з проблем міграції, а директор політичного департаменту Ліги "ДИПКОРПУС" Валерій Гусєв та заступник голови Ради Молодіжного руху "МОДОС" Олег Михайлов проведуть переговори, щодо співпраці Фундації регіональних ініціатив з активом молоді Маріуполя.

Вищезгадане стало черговим вагомим кроком на розбудову громадянського суспільства в Україні та Маріуполі та новим етапом розвитку активнодіючих громадських організацій, якими є Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" та Молодіжний рух "МОДОС".
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1118 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 5.0/1