Головна » 2007 » Листопад » 22 » КРУГЛИЙ СТІЛ: "Між локальною ідентичністю та Європейським громадянством"
20:50
КРУГЛИЙ СТІЛ: "Між локальною ідентичністю та Європейським громадянством"

КРУГЛИЙ СТІЛ: "Між локальною ідентичністю та Європейським громадянством" За участі головного редактора всеукраїнської газети „День” Лариси Івшиної
            
           27 листопада 2007 року конференц-зал ДонНУ, початок о 14 год.
Круглий стіл присвячено актуальній для українців проблемі ідентичності. Метою круглого столу є виявлення локальних особливостей, загально-національних рис та європейських перспектив свідомості сучасного Українця. В ході вільного інтелектуального спілкування молодь шукатиме спільні для всіх українців засади, на яких може розвиватись Україна як сучасне європейське суспільство і нація. До участі в круглому столі запрошуються студенти, аспіранти та викладачі вищих навчальних закладів.

Організатори:
· Донецький національний університет
· Острозький клуб вільного інтелектуального спілкування молоді
Партнери:
· Центр політологічних досліджень, м. Донецьк
· Донецький обласний осередок ВГО "Українська асоціація європейських студій"
· Донецька обласна молодіжна громадська організація „Поштовх”
· Всеукраїнська газета „День”

Інформація про Острозький клуб

Острозький клуб вільного інтелектуального спілкування молоді було створено в травні 2006 року під час проведення всеукраїнської конференції «Дні науки 2006» в Національному університеті «Острозька академія». Ініціатором створення і незмінним куратором клубу стала головний редактор всеукраїнської газети «День» Лариса Івшина. Першими учасниками клубу стали студенти-політологи Острога, Одеси та Києва. Пізніше до них приєднались представники Харкова, Донецька та Луцька.
Метою діяльності клубу є внутрішня інтеграція студентської спільноти, як шляхом наукового обговорення гострих суспільно-політичних проблем, так і за допомогою безпосереднього неформального спілкування молодих людей.
З часу заснування Острозький клуб провів уже шість зустрічей: три рази в Острозькій академії, по одній зустрічі в Одесі, Харкові та Києві. Обговорювались, зокрема, такі теми: „Як перетворити українську багатоманітність у соціальний капітал”, „Конкурентоспроможність української нації”.
Дана зустріч стане першим приїздом Острозького клубу в Донецьк.

Джерело: лист від Сергія Стуканова

 

 

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 1070 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0