Головна » 2007 » Листопад » 27 » ЄЄвро-2012 – свято спорту, що триває 5 років!вро-2012 – свято спорту, що триває 5 років!
21:18
ЄЄвро-2012 – свято спорту, що триває 5 років!вро-2012 – свято спорту, що триває 5 років!

 

Уся держава потроху втягується до круговерті подій, повязаних із підготовкою Чемпіонату Європи, який Україна та Польща прийматимуть на власних стадіонах.

Окрім свята спорту ця подія покликана стимулювати економічне піднесення у обох державах та по-новому відкрити їх для Європи та світу.

В контексті підготовки чемпіонату українська молодь у особі Ради студентів інституту міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка вийшла з пропозицією започаткувати футбольний Кубок молодих дипломатів – змагання, що зєднають у здоровій спортивній боротьбі студентську молодь, яка обрала за професію міжнародні справи.

Як повідомляє голова департаменту зовнішніх звязків Ради студентів КІМВ, такі змагання планують зробити щорічними та запрошувати до участі студентів-міжнародників з України та закордону. Самі зустрічі провадимуться у містах-претендентах на прийняття матчів Чемпіонату Європи – 2012, щоб тим самим підтримати їх прагнення долучитися до прийдешньої спортивної феєрії.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1040 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0