Головна » 2008 » Січень » 16 » Humanity in Action ("Людство в дії") - це трансатлантична організація, яка збирає разом за інтересами щодо прав меншин та людства студентів
21:26
Humanity in Action ("Людство в дії") - це трансатлантична організація, яка збирає разом за інтересами щодо прав меншин та людства студентів

Humanity in Action ("Людство в дії") - це трансатлантична організація, яка збирає  разом за інтересами щодо прав меншин та людства студентів з Європи та Америки для обміну  їх досвідом. Літн  програми в дбуваються в Амстердамі, Берліні , Копенгагені, Парижі, Варшаві.Аплікаційн  форми приймаються до 31 січня року.
Організація "Людство в дії" організовує  трансатлантичні програми обміну щодо прав людини та меншин. Запрошуються до участі студенти, як  легко пристосовуються до нових умов, зрілі та впевнені в своїх силах. Програма в дкрита для студентів країн центральної та східно  Європи, таких як Білорусь, Боснія та Герцеговина, Болгарія, Польща, Румунія та Україна. Запрошуються до участі студенти, які легко пристосовуються до нових умов, зрілі та впевнені в своїх силах. Всі витрати покриваються організацію "Людство в дії".

Програми:
1. Літня програма у Польщі:
07.06 - 10.06- урочисте відкритті літньої програми у Варшаві
05.07 - 08.07 - урочисте закриття у Варшаві
ос нь 2008 / зима 2009 - сем нари |follow-up" у США

2. Літня програма у США:
12.07 - 15.08 - навчання у Нью-Йорку
21.08 - 17.10 - практика у громадських орган зац ях Сан-Франциско.
Учасниками можуть бути студенти ун верситету, як  завершили хоча б 2 роки навчання. Аплікаційні  форми приймаються до 31 січня 2008 року.
Аплікація має містити:
- заповнену аплікаційна форма;
- CV;
- мотиваційний лист (понад 500 слів);
- есе (понад 600 слів)- Minority rights in Poland in theory
- план дій (не більше 500 слів, формулювання прав меншості та людства, які є  у вашїй локальній громаді, плані вирішення цих проблем).

Детальніше на сайті програми www.humanityinaction.org

Категорія: Стажування | Переглядів: 826 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0