Головна » 2008 » Січень » 16 » Розпочато набір учасників проекту Демократичного Альянсу «Школа політика «ХоДімо Разом!», анонс!!!
21:33
Розпочато набір учасників проекту Демократичного Альянсу «Школа політика «ХоДімо Разом!», анонс!!!

Чому українським політичним партіям повністю довіряють лише 1,2% населення країни і чи потрібні українцям 141 політична партія?

Що криється за лаштунками назв політичних сил України, носіями яких цінностей є політичні лідери країни і які політичні ідеології сповідують їх партії?

Чим вимірюється різниця політичних ідеологій в країнах Західної Європи і чи можна їх адаптувати до української політики?

Хочеш дізнатися відповіді на ці питання, або поділитися своїми думками?

Качай анкету з сайту ДемАльянсу, надсилай її на cdyu@bigmir.netі, якщо пройдеш відбір, бери участь у проекті Демократичного Альянсу «Школа політика «ХоДімо Разом!».

В межах проекту передбачається проведення 7 заходів, 6 з яких – трьохденні семінари у Луганську та Черкасах, 1 -  конференція у Києві.

До участі в проекті запрошуються представники всіх областей України, які досягли 19-ти річного віку і не є старшими за 25 років.

Анкети приймаються до 05 лютого.

В програмі: лекції, запеклі дискусії, рольові ігри та багато чого іншого, що допоможе тобі детально розібратися у спектрі політичних ідеологій, їх відмінностях та навчитися застосовувати отриманні знання на шляху твоєї політичної кар’єри.
 
У межах проекту в 2008 році буде проведено ряд заходів в Луганську, Черкасах та Києві покликаних надати молоді з різних регіонів країни необхідні знання про спектр політичних ідеологій, площину їх практичного застосування, та активізувати молодь в громадському та політичному житті регіонів України.
Головною метою проекту є формування на засадах християнської-демократії нової, відповідальної, патріотично-орієнтованої громадсько-політичної еліти країни.
Набір учасників триватиме до 05 лютого.
Деталі набору на сайті Демократичного Альянсу - http://www.dem-alliance.org
Контактна особа: Василь Гацько
тел. 8 (067) 328 72 46

http://www.cdyu.org/ukr/index.php?page=news/news341 

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 1017 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0