Головна » 2008 » Січень » 17 » «Кубок молодих дипломатів»: підготовка у розпалі
21:12
«Кубок молодих дипломатів»: підготовка у розпалі

Ініціатива організації футбольного турніру «Кубок молодих дипломатів» між студентами-міжнародниками все більше знаходить свою підтримку. Як вже повідомлялось, турнір буде проведено в місті Харкові, орієнтовні дати – це 22-24 лютого 2008 року.

«На сьогодні ми вирішуємо організаційні питань турніру, попередні згоди на підтримку цього проекту були отримані від Федерації футболу України, активно зацікавилось цим проектом Міністерство освіти і науки.» - зазначив головний організатор та координатор проекту Бабенко Павло.

Слід відзначити, що сьогодні було направлено листа на підтримку до Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, тепер ми будемо слідкувати за його розглядом.

Великий інтерес викликав турнір серед ВНЗ, які готують міжнародників. Деякі університети вже надсилають свої заявки на турнір, серед них Донецький національний університет, Інститут міжнародних відносин КНУ ім. Т.Шевченка, Маріупольський державний гуманітарний університет, Інститут міжнародних відносин Варшавського університету (Польща), команда Познанського університету (Польща). Попередні згоди на участь в турнірі надали Одеський національний університет ім. Мечникова, Чернівецький національний університет  та Спеціальний факультет Харківського національного університету  внутрішніх справ.

Отож, підготовка турніру все більше наближається до фінішної прямої. Футбол єднає дипломатів.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 893 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0