Головна » 2008 » Січень » 17 » Запрошення до участі в проекті ЄС "Посилення мережі Євроклубів в Україні – 2008"
21:49
Запрошення до участі в проекті ЄС "Посилення мережі Євроклубів в Україні – 2008"

В 2008 році Всеукраїнська асоціація викладачів історії, громадянознавства та суспільних дисциплін "Нова доба" за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні буде здійснювати проект "Посилення мережі Євроклубів в Україні"

Завдання цього проекту передбачають проведення дводенного національного та чотирьох регіональних семінарів для представників Євроклубів, створення електронної бази даних Євроклубів та буклету про діяльність Євроклубів в Україні, а також адміністрування конкурсу на найкращий проект Євроклубу, спрямований на інформування громадськості щодо ЄС та відносин ЄС-Україна.

Якщо ви зацікавлені взяти участь в цьому проекті, прохання до 1 лютого надіслати лист-зацікавленість із стислим описом діяльності та контактною інформацією (контактна особа, фактична та поштова адреси, телефон, факс та електронна пошта) на електронну адресу "Нової Доби" center@novadoba.org.ua (до уваги Петра Кендзьора, тема повідомлення "Євроклуби-2008").

Більш детальну інформації про хід проекту " Посилення мережі Євроклубів в Україні" буде розміщено на сайті Представництва Європейської Комісії в Україні наприкінці січня 2008 року. Попередньо, проведення національного семінару заплановано на лютий 2008 року. Учасники семінару будуть відібрані по результатах конкурсу, оголошеного в січні.

За додатковою інформацією можна також звертися до Станіслава Топольницького, координатора програм преси та інформації в Представництві Єврокомісії в Україні: stanislav.topolnytskyy@ec.europa.eu

Бiльше: http://www.delukr.ec.europa.eu/
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 884 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0