Головна » 2008 » Січень » 24 » Оголошено набір до Зимової дебатної школи
19:13
Оголошено набір до Зимової дебатної школи

Київське Відділення ВМГО “Дебатна Академія” запрошує взяти участь у Зимовій дебатній школі, яка відбудеться у Києві 4-8 лютого цього року.

Заняття триватимуть з 11.00 до 16.00 щоденно з 4 по 8 лютого ц.р. До програми заходу входять не лише поглиблені дебатні тренінги зі специфічних питань Британського Формату парламентських дебатів (інтерпретування, побудова кейсу, аргументація, стратегії гри опозиції), а також надзвичайно корисні для дебатерів із різними спеціальностями оглядові лекції (міжнародне право, міжнародні відносини, політологія, соціальна філософія, економіка і бізнес, риторична майстерність). А найголовніше – багато практичних вправ та захоплюючі ігри!

Запрошується студенти вищих навчальних закладів. Реєстраційний внесок – 25 грн. з кожного учасника (буде використаний на оплату кава-брейків). Для реєстрації потрібно відправити стислу інформацію про себе (ПІБ, дата народження, курс, ВНЗ, досвід гри в дебати тощо) на електронну адресу Kyivdebateclubua@gmail.comдо 31 січня 2008 року. Оргкомітет залишає за собою право відбору учасників.

Що може бути краще, ніж провести зимові канікули в колі рідних дебатерів.

Контактна особа - голова Оргкомітету Школи Кіра Шиманська (тел. 8050-997-21-85).

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 939 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0