Головна » 2008 » Лютий » 27 » Сreativecompetition - міжнародний онлайн конкурс фото та відео матеріалів
21:19
Сreativecompetition - міжнародний онлайн конкурс фото та відео матеріалів

15 лютого у п’ятнадцяти країнах світу Британська Рада розпочала міжнародний онлайн конкурс фото та відео матеріалів, аби визначити найкреативніші міста та найкреативніші куточки у цих містах.

Усі бажаючі можуть взяти участь у конкурсі, завантаживши власні фото чи відео матеріали на сайт
http://creativecompetition.britishcouncil.org/. Конкурс триватиме до 13 березня. Переможці визначатимуться глядачами та отримають грошові винагороди.

Прогресивні та творчі особистості з усієї Європи запрошуються до участі у змаганні. Надсилайте власні фотографії чи короткі відео кліпи, які підкреслюють креативність ваших рідних міст. Ми хочемо дізнатися, у яких містах людям подобається жити і чому; а також, де знаходяться креативні місця, куточки, проводяться креативні заходи та проживають креативні люди.

Автор відео, яке отримає найбільшу кількість голосів глядачів отримає грошовий приз у розмірі 2000 євро. Автор фото матеріалів, які отримають найбільшу кількість голосів глядачів отримає приз у розмірі 1000 євро.

Крім того, група працівників Британської Ради визначить власних фаворитів в обох категоріях та подарує їм мультимедійні плеєри.

Більш детальну інформацію про конкурс, призи, програму та правила участі можна знайти тут:
http://creativecompetition.britishcouncil.org/

Джерело : British Council Ukraine

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 1047 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0