Головна » 2008 » Лютий » 27 » «Кубок майбутніх дипломатів – назустріч ЄВРО-2012»
22:04
«Кубок майбутніх дипломатів – назустріч ЄВРО-2012»

29 лютого – 2 березня 2008 року в м. Харків, в рамках підтримки ЄВРО-2012  та до 100-річчя харківського футболу пройде міжнародний футзальний турнір “Кубок майбутніх дипломатів” серед збірних команд вищих навчальних закладів України, що готують студентів за напрямком «Міжнародні відносини», а також наших колег з Польщі.

Зазначений захід буде проводитись в рамках підтримки ЄВРО-2012. В перспективі турнір стане традиційним та буде проводитись щорічно в українських містах-претендентах на проведення матчів ЄВРО-2012.

Проект підтримали Міністерство освіти та науки України, Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту, Харківська обласна державна адміністрація.

В першому турнірі візьмуть участь команди міжнародників з Донецького національного університету, Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т.Шевченка, Маріупольського державного гуманітарного університету, Інституту сходознавства та міжнародних відносин, Факультету підготовки кадрів для МЗС Національної юридичної академія ім. Ярослава Мудрого, Міжнародного слов’янського університету, Одеського національного університету імені І.І. Мечникова,

Матчі турніру відбуватимуться відповідно до Регламенту Чемпіонату України з міні-футболу та пройдуть в залах спорткомплексів Вищої школи спортивної майстерності та Харківської державного технічного університету будівництва та архітектури. Обслуговувати змагання будуть судді національної категорії. 

Сам формат змагань передбачає змішану сітку змагань. На першому етапі команди будуть розподілені на 2 підгрупи по 4 команди, а на другому – перша та друга команда кожної групи зіграють між собою півфінали та фінал. Команди, що зайняли 3-4 місця в підгрупах, гратимуть по такій само схемі тільки за 5-8 місця.

 Офіційна церемонія відкриття турніру попередньо планується на 18 годину 29 лютого. Будуть присутні високі гості, вже погодився прийняти участь в церемонії відкриття Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Гжегож Серочинський.

Турнір буде широко висвітлений в ЗМІ. Партнерами турніру є – Харківське обласне телебачення – ОТБ, друковані видання МОН України – «Освіта України», «Спортивна газета», спортивний інтернет-ресурс www.sport.com.ua.

За додатковою інформацією звертайтесь до Голови Оргкомітету – Бабенко Павла, за телефоном +38(063)2909548

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 837 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0