Головна » 2008 » Лютий » 28 » Кастинг на телепередачі каналу "Студії 1+1"
20:50
Кастинг на телепередачі каналу "Студії 1+1"

У кожного телеглядача є програми, які він переглядає уважніше, ніж інші, передачі, яких він не хотів би пропустити, шоу, які викликають особливі емоції і посилене серцебиття чи роботу мозку. Але якщо зацікавлення при перегляді телевізійної трансляції зростає, то чи не цікавіше опинитись безпосередньо там, де все відбувається, де вас ніщо не відділяє від людей, де складні технічні пристрої відходять на другий план?

Якщо спостерігаючи за учасником шоу "Хочу бути зіркою" чи за гравцем, який бореться за звання найрозумнішого, ви підстрибуєте з місця з радісними вигуками через те, що вас переповнюють емоції, то краще вам бути в студії, де ваша підтримка буде справді відчутною. Краще бути там, де безпосередньо можна поділити з іншим радість перемоги чи сум поразки.

Якщо ви частенько знаєте відповіді на запитання, які викликають труднощі в гравців у "Перший мільйон", то чому ви ще досі вдома на дивані, замість того, щоб стати одним із глядачів студії, до яких звертаються по допомогу? І хто знає, може, через певний час місце глядача зміниться на місце учасника?..

Свою програму "Я так думаю" Анна Безулик називає телевізійною версією реальної і спільної для всіх дійсності, яку створюють наші думки. Це ток-шоу, в якому експерти й очевидці подій, громадські авторитети і популярні особистості обговорюють теми, які є актуальними саме сьогодні. Ви б не хотіли опинитись у їхньому товаристві?

Якби ви знали, що ваші слова зможуть піднести дух людей у вкрай важкому становищі, які звертаються до програми "Без табу" – хіба б ви мовчали? Хіба б не висловили своєї підтримки?

Навіть якщо на одне з цих запитань ви відповідаєте ствердно, то відділ кастингу "1+1" запрошує вас стати учасником вашої улюбленої програми і побачити телекухню зсередини, стати свідком творення того, що в результаті мільйони глядачів дивляться по телевізору.

Відділ кастингу відбирає учасників на ігрові проекти і ток-шоу виробництва "Студії 1+1". Охочих стати учасником програми, в якій є глядачі в залі, співробітники можуть запросити і зустріти на знімальному майданчику "1+1".

Колективні та індивідуальні заявки на участь ви можете зробити з 17:00 до 19:00 щодня, крім вихідних, за телефоном 502-02-78 (факс: 502-02-79), а також за допомогою E-mail на нашому веб-сайті.
 
Докладна інформація про програми, які вас цікавлять, на веб-сайті "1+1": "Найрозумніший", "Перший мільйон", "Без табу", "Я так думаю".
 
Якщо ви хочете стати гравцем програми "Найрозумніший", відповідну заявку на участь ви зможете легко заповнити на порталі Міжнародного клубу найрозумніших.

При бажанні і відповідних даних для роботи ведучого певного проекту також звертайтеся до відділу кастингу, ваші заявки і пропозиції будуть розглянуті.

Пишіть, телефонуйте і ставайте учасником творення телебачення!
 
Реєстрація для участі у проектах: у будні з 17:00 до 19:00 за телефоном (+38 044) 502 02 78, факс: (+38 044) 502 02 79. E-mail.
 
Відділ кастингу ТРК "Студія 1+1":

1. Моляр Ірена
2. Тіменко Юлія
3. Грінченко Дарина
4. Триліська Анна
5. Мамонтова Зінаїда
6. Морозов Сергій
7. Шпак Ігор
8. Скороходько Павло
9. Коровякова Ольга
10. Листопад Ірина

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 1102 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0