Головна » 2008 » Лютий » 29 » Круглий стіл на тему “Питання інтелектуальної власності у новій посиленій угоді між Україною та ЄС: погляд громадянського суспільства”.
20:40
Круглий стіл на тему “Питання інтелектуальної власності у новій посиленій угоді між Україною та ЄС: погляд громадянського суспільства”.
4 березня 2008 року у Бібліотеці Антоновичів Національного університету “Києво-Могилянська Академія” (за адресою вул. Сковороди 2) о 14.00 відбудеться круглий стіл на тему “Питання інтелектуальної власності у новій посиленій угоді між Україною та ЄС: погляд громадянського суспільства”.
  
Круглий стіл є першим заходом серед низки круглих столів у рамках проекту Міжнародного Фонду “Відродження”, спрямованого на підвищення прозорості переговорного процесу щодо нової посиленої угоди між Україною та ЄС. Йдеться про налагодження змістовного діалогу між членами Делегації України з укладення нового базового договору між Україною та ЄС та представниками галузевих міністерств та відомств, з одного боку, та експертами від організацій громадянського суспільства та представниками груп інтересів – з іншого.

 

У запланованому круглому столі візьмуть участь провідні експерти Сісулє Ф.Мусунґу, Єльська школа права та Луїс Вілларроел, радник з питань інтелектуальної власності Міністра освіти Республіки Чилі, представники Делегації України з укладення нового базового договору між Україною та ЄС – Наталія Рябцева, Директор Департаменту співробітництва з ЄС Міністерства економіки України та Олена Зеркаль, Директор державного департаменту з питань адаптації законодавства, представник Служби Віце-прем’єр-міністра у справах європейської та міжнародної інтеграції, а також представники громадських організацій, які працюють у царині освіти і культури, охорони громадського здоров’я і прав пацієнтів, та представники галузевих органів виконавчої влади України.

 

Просимо підтвердити Вашу участь Дарині Наконечній, координатору проектів Європейської програми МФВ за телефоном (044) 461 95 00 або електронною поштою nakonechna@irf.kiev.ua до 03.03.2008.

  

Організатори круглого столу: Міжнародний Фонд “Відродження” у партнерстві з Делегацією України з укладення нового базового договору між Україною та ЄС, Інформаційною програмою та програмою Охорони здоров’я Інституту відкритого суспільства, Науковою бібліотекою Національного університету “Києво-Могилянська Академія”, Асоціацією „Інформатіо-Консорціум” та eIFL.net.  
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 907 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0