Головна » 2008 » Березень » 6 » Конкурс Фонду Open Ukraine
21:01
Конкурс Фонду Open Ukraine

Конкурс запроваджується в рамках програми «Міжнародний діалог», яка спрямована на посилення міжлюдських контактів та поглиблення розуміння українських процесів, які відбуваються в суспільстві, на міжнародному рівні.

Цільова аудиторія програми ? громадські організації, аналітичні центри, засоби масової інформації, політична та ділова еліти. Ця програма має на меті забезпечити участь України у європейському дискурсі з ключових політичних, безпекових та соціально-економічних питань.


Мета конкурсу

- Сприяння поглибленню та урізноманітненню форм співпраці між українськими та іноземними громадськими організаціями; розвиток публічної дипломатії; поширення знань про Україну та просування її позитивного іміджу;

- Посилення інформування, обмін досвідом, знаннями і практиками, які формують краще взаєморозуміння між колами експертів та громадськістю України та країн-партнерів.

Учасники конкурсу

Українські неурядові організації у партнерстві з громадськими організаціями з-за кордону (європейських країн, країн СНД та Чорноморсько-Каспійського регіону, США та Канади).

Проекти від приватних осіб, комерційних організацій та політичних партій не розглядатимуться!

Деталі конкурсу – у додатку.

Фонд Open Ukraine
10, Chapajeva Str., of. 3, Kyiv, 01030
Tel.: (044) 235-5298
Fax: (044) 234-5380
www.openukraine.org


Джерело : Фонд Open Ukraine

Додатки : Інформація про конкурс ( Grant competition.pdf, 213 Kb )  

Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 877 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0