Головна » 2008 » Березень » 6 » Відкриваймо Інформцентри ЄС - конкурс триває!
22:19
Відкриваймо Інформцентри ЄС - конкурс триває!

Як зазначив Ієн Боуг на заключній прес-конференції, Луцький Інформаційний центр ЄС – вже сьомий в Україні. Подібні центри діють у Києві, Дніпропетровську, Тернополі та Чернівцях.

Головне їхнє завдання – поширювати інформацію про ЄС та його політики, надавати допомогу університетам і дослідницьким центрам, надавати консультації з питань європейської інтеграції. Роботу центру повністю забезпечує інституція, на базі якої його створено, а Представництво Європейської Комісії надає потрібні інформаційні матеріали.

Пан Посол запевнив, що Представництво і надалі розвиватиме мережу інформаційних центрів, і закликав українські організації подавати власні заявки на їх створення, адже вони започатковуються на конкурсній основі. Що ж до промоції України закордоном і заснування Інформаційних центрів України в Європі, то, на думку пана Посла, цим має опікуватися український уряд.

Окрім участі в офіційних заходах Ієн Боуг також поспілкувався з волинськими студентами, які розпитували про перспективи навчання та роботи в Європи і про власні враження пана Посла від України та погляд на її перспективи.

Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 886 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0