Головна » 2008 » Квітень » 10 » Болзано, Італія, ЛІТНЯ ШКОЛА З ПИТАНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ ТА МЕНШИН В ЄВРОПІ ТА АЗІЇ
21:21
Болзано, Італія, ЛІТНЯ ШКОЛА З ПИТАНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ ТА МЕНШИН В ЄВРОПІ ТА АЗІЇ

Болзано, Італія, 25 серпня – 6 вересня 2008 р. Основні теми для літньої школи будуть стосуватися міжнародних стандартів щодо меншин та прав людини в Європі у порівнянні з правами людини та меншин у Південній Азії, питання конфедералізму та автономії, прав та етнічної різноманітності в Європі та Азії.

Протягом 10 робочих днів літньої школи учасникам буде запропоновано широкий спектр діяльності: лекції, майстер-класи, дослідження, робота в групах, навчальні візити, а також екскурсії.

Лекції буде проведено англійською мовою дослідниками та експертами з партнерських інститутів, академіками та практиками з міжнародних структур, таких як Рада Європи чи ОБСЄ.

До участі в літній школі запрошуються 15-20 дослідників, а також державні службовці політики, інші особи (медіа тощо), що працюють у сфері прав людини та меншин в Європі й Азії. Географічний та гендерний баланс буде витримано.  Відібрані учасники не платитимуть за участь. Обмежене число стипендій буде призначене для відшкодування транспортних витрат та вартості проживання.

Аплікаційна форма: http://www.eurac.edu/Org/Minorities/eurasia-net/summer_schools.htm
Кінцевий термін: 10 травня 2008 року
З питань додаткової інформації звертатись до контактів.

КОНТАКТИ
Karina Zabielska
Institute for Minorities Rights
Tel.:+39 0471 055209
Fax: +39 0471 055299
Email:
Karina.Zabielska@eurac.edu
Website:  www.eurac.edu/eurasia-net
 

Переглядів: 1002 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0