Головна » 2008 » Квітень » 14 » Оголошується конкурс для участі в інтерактивному тренінгу за темою "Європеєць -
22:28
Оголошується конкурс для участі в інтерактивному тренінгу за темою "Європеєць -

Оголошується конкурс для молоді з Донецька та Донецької області віком 18-23 роки для участі в інтерактивному тренінгу за темою "Європеєць - це про мене?", що відбудеться 19-25 травня за партнерства колегії ім. Теодора Хойсса (програма фундації Роберта Боша, Німеччина), Управління у справах сім'ї та молоді Донецької обласної державної адмінітсрації та Донецької громадської організації "Альянс".

Даний тренінг є стартовою акцією в рамках розвитку регіональних кооперацій Колегії ім. Теодора Хойсса фундації Роберта Боша з українськими організаціями з передачі міжнародного досвіду неформальної демократичної освіти молоді. Аналогічний пілотний захід пройде в кінці травня в м. Рівне за партнерства з Фундацією локальних ініціатив. Тренінг в Донецьку буде проведено командою міжнародних тренерів Колегії з Росії, Грузії та України, методика тренінгу включатиме виконання командами учасників міні-проектів в рамках самого заходу. 25 травня в рамках святкування Дня Європи результати міні-проектів учасників будуть презентовані на спеціальній прес-конференції.

Взяти участь у тренінгу можуть молоді люди з Донецька та Донецької області віком 18-23 років. Обов'язковою участю є участь у всьому тренінгу. Для участі в заході треба до 30 квітня надіслати на адресу way_to_europe@mail.ruзаповнену анкету (додається).

Додаткову інформацію про проект можна отримати в Донецькій громадській організації "Альянс": Каравай Альона, пр. Миру 8, оф. 406, (062) 338-40-83, (062) 381-36-00.

Джерело : NGO.DONETSK.UA

Додатки : Анкета ( dodatok.rar, 114 Kb ) 

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 756 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0