Головна » 2008 » Квітень » 18 » «YES! для України» всеукраїнський молодіжний форум
19:13
«YES! для України» всеукраїнський молодіжний форум

 8-10 травня, м. Луцьк. У рамках святкування Днів Європи відбудеться всеукраїнський молодіжний форум  „YES! для України”.
Метою форуму є посилення ідей євроатлантичної інтеграції України серед молодих людей та консолідація їхньої участі в політичних, економічних та соціальних перетвореннях країни.
Організатором форуму є Центр громадських молодіжних організацій Волині „Наша справа” у партнерстві з Європейським Центром Зустрічей – Фундацією Новий Став (Польща), всеєвропейською мережею Youth4Media та Луцькою міською радою.
Під час триденного форуму молоді люди візьмуть участь у:
·         публічних обговореннях з відомим гостями;
·         моделюванні Європейського Парламенту;
·         телемості Луцьк – Люблін – Мюнстер.
Центр „Наша справа” разом з мережею Youth4Media організують телеміст Луцьк – Люблін – Мюнстер. Телеміст буде здійснено професійною командою NGOTV (www.ngotv.eu). Під час телемосту учасники форуму зможуть представити результати роботи форуму, обмінятися своїми думками стосовно інтеграції України в ЄС та НАТО, отримати відповіді на актуальні питання, обговорити можливості співпраці, і врешті-решт стати ближче до Європейської громади та відчути її ритм за допомогою телемосту. Трансляція відбуватиметься на всеєвропейських порталах www.ngotv.eu та www.open-web-tv.eu
Аплікаційну форму (можна завантажити з веб-сторінки Ресурсного Центру «Гурт») та пропозиції слід надсилати на адресу nasha-sprava@mail.lutsk.ua до 15 квітня 2008.
Щодо додаткової інформації звертатись до контактів.
 
КОНТАКТИ
Сергій Ковальчук
Тел.: 80989628255
Е-пошта: skovalch@gmail.com
Віталій Ліпіч
Тел.: 80638595785
Е-пошта: v.lipich@gmail.com

 

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 862 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0