Головна » 2008 » Квітень » 22 » Інформаційно-правовий Центр „Наше право” оголошує конкурс на написання есе з питань європейськоїх та євроатлантичної інтеграцій
08:47
Інформаційно-правовий Центр „Наше право” оголошує конкурс на написання есе з питань європейськоїх та євроатлантичної інтеграцій

У рамках проекту „Підвищення рівня обізнаності населення Львівської та Волинської області з питань європейської та євроатлантичної інтеграції”, який реалізується Інформаційно-правовим Центром «Наше право» за підтримки Міжнародного фонду „Відродження” оголошується початок Першої Львівсько-Волинської студентської олімпіади з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Олімпіада буде проводитися в два етапи. Перший етап має на меті відбір учасників студентської олімпіади. Для участі в олімпіаді слід написати есе на одну із тем: „Право ЄС: можливості для України”, „Розвиток економічної співпраці України та ЄС”, „Болонський процес і Україна”, „Оборонна галузь України і перспективи її розвитку у контексті вступу в структури НАТО”, „Розвиток сільського господарства України у контексті вступу в ЄС”.

Вимоги до есе: обсяг до 3 друковані аркуші, шрифт – TimesNewRoman, розмір шрифта – 14Pt, відступи: верхній, нижній, правий – 1,5 см, лівий – 2 см. Роботи будуть оцінюватися незалежною експертною радою за глибиною висвітлення теми: знання сучасного стану, повноважень та можливостей місцевих органів влади у розвитку співпраці, процесів з приведення у відповідність до Європейського законодавства нормативних документів України.

Есе потрібно надсилати до 5 травня 2008 року на електронну адресу Проекту: euroinfo.lv@gmail.comабо надсилати на адресу Львів, вул.Сніжна 6, оф 5.
Другим етапом є проведення самої олімпіади яка відбудеться 16-17 травня 2008 р. у м. Львові. До другого етапу олімпіади будуть запрошені переможці першого етапу.

Під час другого етапу також буде проведено «круглий стіл» на тему «Роль молоді Галичини і Волині у європейській інтеграції» із учасниками олімпіади.
Переможці олімпіади отримаюьть цінні призи, а роботи учасників олімпіади будуть опубліковані в електронних та друкованих носіях.

Партнерами у проведенні олімпіади є Комітет підтримки студентського самоврядування, Студентська рада Української академії друкарства, „Асоціація Молодих Реформаторів „АМоРе”, Центр громадських молодіжних організацій Волині „Наша справа”, Центр Європейської інформації м.Луцьк, ВОМГО „Центр ефективної комунікації, ВОМГО „Національний альянс”. Також запрошуємо до співпраці представників студентських самоврядувань та студентських органзацій Львівщини та Волині.

тел. 2975427, e-mail: euroinfo.lv@gmail.com
вул. Сніжна, 6, оф 5,
ІПЦ „Наше право”
Керівник проекту - Ярослав Хауляк, тел. +38093-7676196;
координатор проекту – Назар Драла тел. +38097-9611344.
 
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 900 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0