Головна » 2008 » Квітень » 22 » міжнародна наукова конференція «ДЕМОКРАТИЧНИЙ ТРАНЗИТ В УКРАЇНІ: ПІДСУМКИ ЕЛЕКТОРАЛЬНОГО ЦИКЛУ 2004-2007 РР.»,
17:45
міжнародна наукова конференція «ДЕМОКРАТИЧНИЙ ТРАНЗИТ В УКРАЇНІ: ПІДСУМКИ ЕЛЕКТОРАЛЬНОГО ЦИКЛУ 2004-2007 РР.»,

Кафедра політології Національного університету «Острозька академія», спільно з Посольством США в Україні та Фондом Ф.Наумана оголошує про підготовку міжнародної наукової конференції «ДЕМОКРАТИЧНИЙ ТРАНЗИТ В УКРАЇНІ: ПІДСУМКИ ЕЛЕКТОРАЛЬНОГО ЦИКЛУ 2004-2007 РР.», що відбудеться 23 – 24 травня 2008 року в Національному університеті «Острозька академія», м. Острог

Метою конференції є з’ясувати сучасний стан та перспективи демократичних перетворень в Україні за участі провідних теоретиків та політичних експертів з України та з-за кордону.
У рамках заходу планується обговорення наступних питань:
· Події листопада-грудня 2004р. в Україні: „Помаранчева (р)еволюція”?
· Політичні кризи в період трансформацій: концептуалізація, операціоналізація, аналіз подій 2004-2007 рр.
· Політичний режим в Україні: поставторитарний, неопатримоніальний, перехідний?
· Особливості політичного процесу в Україні після виборів 2007 року
· Український перехід у порівняльному контексті: загальне та особливе.

До участі у роботі конференції запрошуються вітчизняні та закордонні дослідники та фахівці у галузі транзитології та суспільно-політичних трансформацій. Кількість учасників є обмеженою. Відбір буде здійснюватись на основі конкурсу заявок.
Потенційним учасникам, чиї тези будуть схвалені, до 16 травня буде надіслане запрошення для участі у конференції. За результатами конференції планується видання збірника наукових праць учасників. До збірника відбиратимуться статті, які є результатом оригінального прикладного або теоретичного дослідження.
Участь у конференції безкоштовна. Організатори забезпечують проживання та харчування всім учасникам конференції. Вартість проїзду (автобус, потяг - плацкарт, купе) буде відшкодована для учасників конференції з України.
Робоча мова конференції – українська. Учасники, які не володіють українською мовою можуть виголосити свої виступи англійською, польською чи російською мовами.
Заявки на участь надсилати на адресу:
politologisn@mail.ru.
За додатковою інформацією звертатись за телефонами: 8(066)3211254, 8(098)4774549 або за вказаною електронною адресою. Контактні особи – Юрій Мацієвський Андрій Рибак.
Матеріали вважаються отриманими, якщо оргкомітет відправив підтвердження. У випадку відсутності останнього просимо переслати матеріали повторно.
Останній термін подачі заявок – 30 квітня 2008 року.

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 881 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0