Головна » 2008 » Квітень » 24 » Фотоконкурс «Зміна клімату: подбай про свою планету»
13:57
Фотоконкурс «Зміна клімату: подбай про свою планету»

Представництво ООН в Україні спільно з Міністерством охорони навколишнього природного середовища та за підтримки компанії OLYMPUS, запрошують всіх бажаючих прийняти участь у всеукраїнському фотоконкурсі «ЗМІНА КЛІМАТУ: ПОДБАЙ ПРО СВОЮ ПЛАНЕТУ».

Тема фотоконкурсу:
Глобальна зміна клімату - одна з найгостріших сучасних проблем людства. Найбільш помітними наслідками зміни клімату можуть бути "надзвичайні ситуації" такі як сильні засухи, повені, шторми, урагани, надзвичайно спекотні дні які відбуватимуться частіше, а також загроза зникнення екосистем.

Очікується, що через зміну клімату рівень світового океану підніметься й океанічні течії можуть істотно змінитись. В результаті ми можемо зіткнутися з проблемами водопостачання та з деградацією сільськогосподарських земель та лісів.  
Мета фотоконкурсу:

Мета фотоконкурсу – привернути увагу до нагальності вирішення проблем зміни клімату та заохочення відповідального ставлення людей до навколишнього середовища.

 
Термін:

Крайній термін подання фотографій до конкурсу - 20 травня 2008 .

Церемонія нагородження переможців конкурсу відбудеться в рамках відкриття виставки 5 червня 2008 у Всесвітній день довкілля.   Найкращі фотороботи експонуватимуться на виставці, яка проходитиме з 5 червня по 15 червня 2008 у виставковому залі Інституту проблем сучасного мистецтва за адресою вул. Воровського 20.

Оголошення результатів конкурсу також відбудеться на сайтах www.un.org.uaта www.olympus.ua.

 
Вимоги до робіт:

Географія фоторобіт необмежена.

Кольорові і чорно-білі фотографічні відбитки формату не менше 30х40 см.


Фотороботи у форматі TIFF або JPEG, 300 dpi, без стиснення.

 


Як подати роботу до фотоконкурсу:

Варіант # 1: Надіслати поштою:

Фотографії можна надсилати за адресою, м. Київ, 01021, вул. Кловський узвіз,1, Представництво ООН в Україні (з позначкою «Фотоконкурс») із обов'язковим зазначенням:

Назва роботи
Місце та рік зйомки
Ім'я та координати автора
Варіант # 2: Надіслати на електрону пошту:

Фотографії можна також надіслати на електрону пошту: konkurs@un.org.uaЦяадреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. із обов'язковим зазначенням:

Назва роботи
Місце та рік зйомки
Ім'я та координати автора
Якість конкурсних знімків повинно дозволити надрукувати фотографію форматом щонайменше А3 для експонування на виставці.

Варіант # 3: Завантажити фотографію на сервер


Умови конкурсу:

Конкурс є соціальним проектом, участь у ньому підтверджує згоду автора на безкоштовне використання робіт у публікаціях про конкурс у пресі, каталозі, брошурах, інтернет-сайтах тощо.

Організатори забезпечують відповідне посилання на авторів робіт. 

Усі фотографії, надіслані на конкурс назад не відсилаються і не повертаються.

Подання робіт на фотоконкурс підтверджує Вашу згоду з його умовами.   
Призи: 
Призовий фонд фотоконкурсу забезпечує компанія OLYMPUS:

1-ше місце - фотокамера E-510 DZK

2-ге місце - фотокамера E-410 Kit

3-є місце - фотокамера  SP-570 UZ

Приз глядацьких симпатій - фотокамера µ 850 SW

Приз глядацьких симпатій обиратиметься за результатами відкритого голосування відвідувачів сайту www.un.org.ua, яке відбуватиметься до 20 травня 2008 року.


 
Склад жюрі:

Журі фотоконкурсу «ЗМІНА КЛІМАТУ: ПОДБАЙ ПРО СВОЮ ПЛАНЕТУ» складатиметься з 5 членів - представників Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Представництва ООН в Україні, компанії OLYMPUS, відомого українського фотографа та медіа-партнерів.

 
Партнери:

Всеукраїнський конкурс фотографії «ЗМІНА КЛІМАТУ: ПОДБАЙ ПРО СВОЮ ПЛАНЕТУ», присвячений Всесвітньому дню довкілля, відбувається за ініціативи Представництва ООН в Україні, за сприяння Міністерства охорони природного навколишнього середовища України та за підтримки компанії OLYMPUS, а також медіа-партнерів журналу «Photographer», газети «Сегодня», журналу «What’s On» та Інституту проблем сучасного мистецтва.

 
Контакти:

    
 Якщо у Вас виникли запитання або щоб отримати додаткову інформацію, прохання звертатися   за тел. +380 44 254 00 35 або електронною поштою
konkurs@un.org.ua

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 855 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0