Головна » 2008 » Квітень » 24 » КОНКУРС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ НЕУРЯДОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ВІД ФОНДУ «ОСВІТА ДЛЯ ДЕМОКРАТІЇ»
20:30
КОНКУРС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ НЕУРЯДОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ВІД ФОНДУ «ОСВІТА ДЛЯ ДЕМОКРАТІЇ»

Фонд «Освіта для Демократії» запрошує вчителів та представників неурядових організацій із Польщі й України взяти участь у конкурсі на сценарій дидактичних занять про історію, сьогодення та майбутнє обох країн.

Цей конкурс має на меті створити і зробити доступними для публічного використання нові дидактичні матеріали (польською та українською мовами), що дадуть змогу польській і українській молоді краще зрозуміти реалії життя найближчих сусідів та спільну історію, а також популяризуватимуть польсько-українську співпрацю. Учителів із України запрошують провести заняття про Польщу, а вчителів із Польщі – про  Україну. І українців, і поляків запрошують підготувати заняття про співпрацю наших країн або про історичні події, що досі позначаються на тому, як наші нації сприймають одна одну.

Роботи на конкурс (сценарій і заявку) треба надіслати електронною поштою на адресу, вказану в контактах до 27 червня 2008 року. За цією електронною поштою Ви також можете отримати відповіді на Ваші запитання польською та українською мовами.

Більш детальну інформацію про конкурс та форму заявки можна знайти на сайті організаторів конкурсу.

КОНТАКТИ
 
Мартина Міхалік
Е-пошта:
martyna.michalik@edudemo.org.pl
Веб-сайт: www.edudemo.org.pl

 

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 896 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0