Головна » 2008 » Квітень » 25 » 5-та Відкрита олімпіада з міжнародних відносин ім. І. Каподістрії.
21:54
5-та Відкрита олімпіада з міжнародних відносин ім. І. Каподістрії.
 Запрошуємо Вас взяти участь у 5-ій Відкритій олімпіаді з міжнародних відносин ім. І. Каподістрії.
 Дане змагання покликане по-перше компенсувати відсутність профільного конкурсу з міжнародних відносин від Міносвіти, по-друге – дати змогу усім охочим та зацікавленим випробувати свої знання міжнародної проблематики.

 Захід проходитиме у 2 етапи:
   13 травня о 19.00 – Всеукраїнська інтернет-вікторина – учасники отримують пакет тестових та творчих завдань, який після виконня має бути надісланий на адресу оргкомітету Олімпіади ім. І. Каподістрії:
dip_olimpiada_ua@ukr.net.
   23-25 травня - 20 найкращих учасників будуть запрошені на фестиваль дипломатичного мистецтва у рамках Євротижня у м. Маріуполі, на базі Штаб-квартири Ліги “ДИПКОРПУС”. Заходи фестивалю передбачатимуть дискусії та круглі столи з дипломатами та політологами а тему зовнішньої політики України, конкурси, фірмовий маріупольський турнір по  “Євро-Брейн-рингу”, ін. Фіналом стане Гала-концерт до Дня Європи з церемонією нагородження переможців.

Для участі в 1 етапі просимо до 06.00 ранку 13 травня надіслати на адресу dip_olimpiada_ua@ukr.netлиста з зазначеними 1. П.І.П., 2. конт. телефонами, 3.адресою е-пошти, 4. адресою проживання, 5. назвою ВНЗ/місця роботи. 
 
Запрошуємо усіх охочих та небайдужих долучитися до Всеукраїнського свята міжнародних відносин!

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 1448 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0