Головна » 2008 » Червень » 4 » КОНФЕРЕНЦІЯ «ОРГАНІЗАЦІЯ ГРОМАДСЬКОГО КОНТРОЛЮ: ПОЛЬСЬКИЙ ДОСВІД - УКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕКСТ»
21:40
КОНФЕРЕНЦІЯ «ОРГАНІЗАЦІЯ ГРОМАДСЬКОГО КОНТРОЛЮ: ПОЛЬСЬКИЙ ДОСВІД - УКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕКСТ»

Громадянська мережа ОПОРА та Асоціація Лідерів Локальних Громадських Груп (Варшава, Польща) запрошує лідерів громадських watch-dog організацій до участі в конференції «Організації громадського контролю: польський досвід - український контекст», яка відбудеться 20-22 червня 2008 року в Києві.

Метою конференції є визначення умов та можливостей для організацій громадського контролю в Україні щодо посилення рівня суспільного впливу.


Конференція міститиме дві складові: теоретичну (обговорення реального стану, проблем та перспектив розвитку громадського контролю в Україні; можливості адаптації польського досвіду діяльності моніторингових організацій) і практичну (напрацювання механізмів та визначення сприятливих умов для діяльності організацій громадського контролю в Україні).


Цілі конференції:

Обговорення та узагальнення існуючого досвіду організацій громадського контролю з України та Польщі;

Спроба відповіді на питання чим є, чим може бути і для чого потрібний громадський контроль в Україні?

Які актуальні проблеми та виклики постали перед організаціями громадського контролю в Україні та Польщі?

Представлення східноєвропейського порталу обміну практиками діяльності громадських організацій в регіоні – www.watchdog.org.pl

Оголошення конкурсу на навчальну програму для тренерів в галузі діяльності організацій громадського контролю.


В обговоренні візьмуть участь координатори українських та польських програм підтримки моніторингових проектів, науковці та представники неурядових громадських організацій.


Конференція проходитиме в рамках проекту Громадянської мережі ОПОРА та Асоціації Лідерів Локальних Громадських Груп (Варшава, Польща) «Підтримка середовища громадських моніторингових організацій в Україні», за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща.


Бажаючим взяти участь у конференції слід заповнити анкету та надіслати до 10 червня 2008 р. на електронну адресу o.strelyuk@opora.org.ua


Інформація про результати відбору буде оприлюднена на інформаційному порталі Громадянської мережі ОПОРА – www.opora.org.uaта розіслана кожному з учасників персонально до 15 червня 2008р.


З питань додаткової інформації звертатися до координатора проекту за контактами.


КОНТАКТИ
 
Ольга Стрелюк
Тел: 80322746314
Е-пошта:
o.strelyuk@opora.org.ua
 
Джерело: www.gurt.org.ua

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 798 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0