Головна » 2008 » Червень » 6 » 6-ї міжнародна конференція "Європейське законодавство сьогодні: освіта, дослідження, практика"
21:06
6-ї міжнародна конференція "Європейське законодавство сьогодні: освіта, дослідження, практика"

БРИТАНСЬКА РАДА, ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, ІНСТИТУТ ПОЛЬСЬКИЙ У КРАКОВІ

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі 6-ї міжнародної конференції "Європейське законодавство сьогодні: освіта, дослідження, практика" на тему: "Правові та соціо-політичні аспекти взаємовідносин ЄС-Україна".

Конференція проходитиме 23-24 жовтня 2008 року у Донецькому національному університеті і включатиме два блоки:
- Пленарне засідання з правових і соціо-політичних аспектів взаємовідносин ЄС -Україна за наступними напрямками (проблемними сесіями):
- Нова угода ЄС-Україна.
- Ініціативи країн Чорного моря (Чорноморська об'єднана ініціатива).
- Міграційний і візовий режим між ЄС та Україною.
- Публічні дебати щодо взаємин ЄС-Україна та економічних, соціальних і культурних аспектів європейської інтеграції.
Робочі мови конференції: українська, російська та англійська. За результатами її роботи планується видання збірника матеріалів. Для участі у конференції необхідно до 10 вересня 2008 року надіслати оргкомітету заявку - довідку про автора (авторів) та статтю.
Вимоги до оформлення статті: Загальний обсяг – 10 сторінок. Обов'язкова наявність як друкованого (з підписом автора), так і електронного варіантів. Текст у форматі Microsoft Word, шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1,5. Всі поля – 2 см., відступ – 1,25 см. У правому верхньому куті статті вказуються ініціали та прізвище автора (авторів, але не більше 2-х на матеріал), по центру – назва великими літерами. До статті по закінченні тексту обов'язково додаються:
- ініціали та прізвище її автора (авторів) і назва англійською мовою;
- анотація (резюме) українською та англійською мовами (до 5 речень).
Література у списку надається у порядку згадування в тексті, посилання наводяться у квадратних дужках, де вказується номер джерела і сторінка, наприклад: [5, с.21].
Заявка - довідка про автора (авторів) у друкованому та електронному варіантах робочими мовами конференції вміщує наступну інформацію: прізвище, повне ім'я та по-батькові автора (авторів), посада, науковий ступінь, вчене звання, місце роботи з повною назвою установи та її адресою, контактні телефони, домашня адреса і телефон, е-пошта.
Кількість учасників конференції з інших міст (для яких організатори забезпечують проїзд (автобус, потяг: плацкарт, купе), проживання та харчування) обмежена, відбір здійснюється на конкурсних засадах.

За довідками запрошуємо звертатися за адресою: 83050, м.Донецьк, вул Університетська 24, Донецький національний університет, корпус 2, історичний факультет, кафедра політології, ауд. 50, телефон: +38 (062) 302 92 84, факс: +38 (062) 304 40 97, е-пошта: politolog.donnu@gmail.com.

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 767 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0