Головна » 2008 » Червень » 6 » Круглий стіл "Міжнародний досвід: теорія та практика"
21:09
Круглий стіл "Міжнародний досвід: теорія та практика"

В рамках заходу студенти Київських ВНЗ зможуть дізнатися більше про реальні можливості отримання стажування закордоном за обраною спеціальністю, що існують у місті Києві, та поставити свої запитання представникам міністерства, посольств, а також організацій, що надають стажування
 
Сучасний бізнес неможливий без постійного доступу до нових творчих ідей, які б могли бути успішно імплементовані та приносили б власнику очікуваний прибуток. Сьогодні, українські компанії все частіше шукають шляхи залучення нових ідей з-за кордону, що може служгувати не лише інструментом розвитку нових перспективних стратегій всієї компанії, але й генерувати нові ідеї щодо управління персоналом, бухгалтерського обліку, оптимізації інформаційних систем, тощо.

Нажаль в сучасному суспільстві склалася ситуація, коли шанси студента, молодого спеціаліста, поїхати на стажування закордон за обраним напрямом зведені майже до нуля. Більшість Вищих навчальних не надають їм такої можливості або ж вони є, проте сильно лімітовані, та, часто, наявні для відокремленого кола осіб. Така ситуація, звісно, не може задовольнити потреби студентів, що прагнуть всебічного професійного та персонального розвитку.

Виявляючи цю проблему, міжнародна молодіжна організація AIESEC організовує  круглий стіл «Міжнародний досвід: теорія та практика»,  який, власне, і має на меті популяризацію можливостей отримання міжнародного досвіду, як інструменту розвитку особистості та генерації нових ідей.

Цілі проекту:

    зацікавити ВНЗ Києва в наданні можливості студентам брати участь у міжнародних стажуваннях та отриманні міжнародного досвіду;
   мотивувати корпоративний сектор міста Києва залучати до роботи міжнародний досвід, як інструмент диверсифікації ідей у вигляді спеціалістів з-за кордону та українських студентів, що вже отримали міжнародний досвід;
   популяризація можливості отримання міжнародного досвіду за обраною спеціальністю серед студентів Києва.
 

Формат круглого столу:

У круглому столі візьмуть участь близька 100 зацікавлених студентів українських ВНЗ. В рамках заходу вони зможуть дізнатися більше про реальні можливості отримання стажування закордоном за обраною спеціальністю, що існують у місті Києві, та поставити свої запитання представникам міністерства, посольств, корпоративного сектору Києва, а також організацій, що надають стажування.

Для  зацікавлених студентів участь у круглому столі безкоштовна. Вхід - за попередньою акредитацією.

 Для реєстрації треба заповнити аплікаційну форму до 8 червня, 2008 року, та надіслати електронною поштою за адресою, вказаною в формі.

Місце та час проведення круглого столу:

12 червня, 11:00

Конференц Зал Київського Національного Економичного Університету (КНЕУ)

Пр. Перемоги 54/1, ст. м. Шулявська

 

Контактна інформація:

Віктор Гурський

Президент Організаційного Комітета

+380 96 436 3585

 gursky.vic@gmail.com

 
 

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 817 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0