Головна » 2008 » Червень » 10 » УКРАЇНСЬКО-ЧЕСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПОБУДОВИ ПАРТНЕРСТВА
07:11
УКРАЇНСЬКО-ЧЕСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПОБУДОВИ ПАРТНЕРСТВА

Мережа проєвропейських організацій України та Інститут Європейської політики «EUROPEUM», (Чехія) запрошуємо Вас взяти участь в українсько-чеській конференції з побудови партнерства, що відбудеться у Донецьку з 18 по 20 червня 2008 року. 

Метою конференції є обмін досвідом та налагодження співпраці між українськими та чеськими НУО, які займаються питаннями європейської інтеграції.


Робота конференції відбуватиметься за такими напрямками:

· Ефективні стратегії та методи підвищення рівня обізнаності громадськості з питань європейської інтеграції.

· Обмін досвідом щодо методів громадського моніторингу діяльності місцевих органів влади, спрямованої на підтримку відносин з Європейським Союзом, реформування процедур та практик місцевих органів влади у відповідності до стандартів ЄС та інформування населення про європейську інтеграцію.

· Шляхи мережевої співпраці серед НУО.

· Обмін досвідом щодо шляхів побудови партнерства між НУО та іншими зацікавленими сторонами (ЗМІ, профспілки, бізнесові організації, посольства, мозкові центри) в сфері європейської інтеграції.

· Можливості встановлення мережевої співпраці та партнерства на європейському рівні задля лобіювання європейських прагнень України в ЄС.


Для участі у конференції необхідно:

· Мати досвід роботи у сфері європейської інтеграції;

· Бути готовим/готовою поділитись власним досвідом та/або успішними історіями роботи в сфері європейської інтеграції України;

· Бути зацікавленим/зацікавленою поширювати отримані під час конференції інформацію та знання;

· Бути готовим/готовою працювати за технологією Open Space.

· Мати підтримку своєї організації щодо участі у майбутніх ініціативах Мережі проєвропейських організацій України.

· Заповнити заявку на участь у конференції та надіслати її до Донецького молодіжного дебатного центру до 18:00 10 червня 2008 року електронною поштою у прикріпленому файлі на адресу debate@cent.dn.uaз темою повідомлення «contact_conference», або факсом на номер (062) 385 98 39

 

Умови участі:

Організатори покривають витрати, пов’язані з проживанням та харчуванням у готелі "Атлас" і забезпечують матеріалами. Витрати на проїзд до Донецька і у зворотному напрямку учасники повинні покривати самостійно.


Перевага надаватиметься кандидатам, які представляють організацій, що є членами Мережі проєвропейських організацій України.


Конференція відбуватиметься в рамках проекту "Посилення спроможності проєвропейських громадських організацій України впливати на процес європейської інтеграції та формувати підтримку європейського курсу серед населення України", який фінансується Програмою Схід-Схід: Партнерство без кордонів міжнародного фонду "Відродження" та Міністерством закордонних вправ Чеської республіки.


КОНТАКТИ
 
Донецький молодіжний дебатний центр
Е-пошта:
debate@cent.dn.ua
Тел./факс: (062) 385 98 39
Веб-сайт:
www.cent.dn.ua
 

Переглядів: 797 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0