Головна » 2008 » Червень » 12 » Конкурс вакансій у міжнародному секторі УАСС
13:25
Конкурс вакансій у міжнародному секторі УАСС

  В зв’язку із значним розширенням обсягу міжнародної діяльності УАСС, яке мало місце після завершення процесу приєднання Асоціації до Європейського союзу студентів (ESU) та з метою забезпечення доступу до різноманітних міжнародних програм і проектів зацікавлених студентів з усіх регіонів та вузів України Постійна комісія УАСС з питань міжнародного співробітництва оголошує конкурс волонтерів на заміщення посад експертів, менеджерів міжнародних програм та регіональних координаторів міжнародної діяльності УАСС.
 
ВАКАНСІЇ НА ПОСАДУ РЕГІОНАЛЬНОГО КООРДИНАТОРА:

Хочеш завжди бути в курсі останніх світових тенденцій у вищій освіті та студентському середовищі?
Хочеш мати друзів – “міжнародників” по всій Україні та світі?
Хочеш відкривати нові можливості для своїх колег із власного та сусідніх вузів?
Хочеш відкрити світові студентську Україну?
Володієш іноземною мовою? Маєш досвід? Маєш команду? Маєш бажання?
Постійно в контакті з усім світом (необхідне володіння і постійне користування ICQ, Skype та ін. засобами спілкування)?

Тоді Тобі – до нас! Бо найкращий шлях для цього – позиція координатора міжнародної діяльності УАСС у Твоєму місті чи області!

Що для цього потрібно? Заповни анкету на посаду регіонального координатора і надішли її до 17 червня до 23:59 на адресу international@uass.org.uaЦяадреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. , копію – на logan-oxana@rambler.ruЦяадреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.  :) . Результати Конкурсу на посади регіональних коор-динаторів будуть оголошені на сайті УАСС не пізніше 22 червня!

ВАКАНСІЇ НА ПОСАДУ ЕКСПЕРТА:

міжнародні освітні програми…
мобільність студентства…
українська “студентська діаспора”…
європейські студентські конвенції та семінари…
національна ідентичність та досвід міжкультурного спілкування…
міжнародна інформація…

Обери своє! Поданий вище список наведений лише “для прикладу”. Насправді, ніяких обмежень просто не існує. Цікава справа знайдеться для КОЖНОГО. Головне: Ти маєш знати або вміти щось таке, чого не знають або не вміють більшість інших студентів. Наприклад: Ти знаєш італійську мову (арабську? македонську? фарсі?), Ти провів (провела?) один або два семестри за обміном у Франції (Німеччині? Польщі? Канаді?), Ти брав (брала) участь у кучі міжнародних тренінгів та шкіл (всі стіни Твоєї кімнати обвішані їхніми сертифікатами?), Ти просто їздив(-ла) минулого літа на Work&Travel до США (збирати полуницю в Англію?)…

Запам’ятай: якщо Ти маєш будь-які мало розповсюджені серед інших студентів знання чи навички, корисні у сфері міжнародної діяльності, Ти сміливо можеш стати ОФІЦІЙНИМ ЕКСПЕРТОМ УАСС у відповідній сфері чи напрямку.

Що для цього потрібно? Заповни анкету на посаду експерта і надішли її до 17 червня до 23:59 на адресу international@uass.org.uaЦяадреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. , копію – на logan-oxana@rambler.ruЦяадреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.   :). ПК УАСС з питань міжнародного співробітництва не більше ніж за кілька днів з моменту отримання анкети зв’яжеться з Тобою та запропонує конкретні умови співпраці!

КОНТАКТНА ОСОБА:
Оксана Лаган, голова Постійної комісії УАСС
з питань міжнародного співробітництва
тел. 8 (097) 6226178, ICQ 352 004 960, Skype: logan-oxana

P.S. ВАКАНСІЇ МЕНЕДЖЕРІВ МІЖНАРОДНИХ ПРОГРАМ УАСС...

Студенти, курсанти і аспіранти, які володіють УСІМА рисами й властивостями, переліченими вище як вимоги до регіональних координаторів та експертів УАСС :) , або НЕ ВОЛОДІЮТЬ ЖОДНОЮ З НИХ :( , але мають у голові гарні ідеї та наполег-ливість для їхньої реалізації, проте потребують для цього організаційно-технічної або (розумної) фінансової підтримки, можуть заповнити анкету на посаду менеджера міжнарод-них програм УАСС і направити її в Секретаріат Асоціації на secretariat@uass.org.uaЦяадреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. та secretariatuass@yahoo.co.uk.Цяадреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.
Контактна особа – Олексій Кляшторний,
голова Секретаріату УАСС, тел. 8 (067) 5487728.

 

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 888 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0