Головна » 2008 » Червень » 17 » ОГОЛОШУЄТЬСЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА ЛІТНЮ ДЕБАТНУ ШКОЛУ
13:49
ОГОЛОШУЄТЬСЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА ЛІТНЮ ДЕБАТНУ ШКОЛУ

Маємо за честь запросити дебатерів взяти участь у Літній Дебатній Школі, яка відбудеться 14-20 липня у місті Бердянську на березі мальовничого Азовського моря. Організатором Школи виступає Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Дебатна Академія" у співпраці з Бердянським державним педагогічним університетом та Молодіжним клубом „Співдружність".

      Літня Дебатна Школа - це...

Протягом сонячних літніх днів ви маєте можливість познайомитися із правилами дебатів, вдосконалити свою майстерність та навички гри, поділитися знаннями з іншими, конструктивно та весело програти в дебати, зробити крок до вдосконалення суддівства. А крім того, отримати море задоволення від спілкування з друзями та однодумцями, ласкавого сонця та природи берегів Азовського моря.

Під час школи заплановано проведення тренінгів з правил для початківців та досвідчених гравців; Турнір Чемпіонів за правилами Лінкольна-Дагласа, а також турнір з фан-дебатів для демонстрації невичерпних запасів іскрометного гумору дебатерів.

Тренерами Школи стануть відомі у дебатній спільноті досвідчені дебатери з Росії  та України. Всього в Школі запланована участь близько сотні чоловік.

        Умови участі

 Реєстраційний внесок для участі в Школі складає 235 грн., який покриває проживання та харчування упродовж 7 днів. Попередня програма заходу додається. 

До участі у другому етапі реєстрації запрошуються члени ВМГО «Дебатна Академія», які мають досвід гри в дебати.

Як взяти участь?

Щоб взяти участь у Школі необхідно надіслати заповнену анкету (додається) на електронну пошту DebateClubUA@gmail.com до 18.00 25 червня. Перевага надається заявкам, які отримані першочергово. 

Із додатковими питаннями щодо турніру звертатися на електронну пошту DebateClubUA@gmail.com.
 
 

Контакти ВМГО „Дебатна Академія”:

тел./факс: 38 (044)-246-71-36;

тел.: 8067-969-4740;

www.debate.org.ua, www.debate.com.ua,

e-mail: DebateClubUA@gmail.com

   e-mail: DebatePressCentre@gmail.com
Переглядів: 808 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0