Головна » 2008 » Серпень » 29 » Фундація «МАТЕЗІС» оголошує запуск проекту з організації всеукраїнського правничого фахового видання
19:45
Фундація «МАТЕЗІС» оголошує запуск проекту з організації всеукраїнського правничого фахового видання

Фундація «МАТЕЗІС» оголошує запуск проекту з організації всеукраїнського правничого фахового видання, присвяченого актуальним питанням і важливим проблемам політико-правового життя сучасної України.

Засновником видання виступила сама Фундація «МАТЕЗІС». Журнал матиме загальнодержавну сферу розповсюдження, орієнтований на студентів, вчених-правників, аспірантів і докторантів, викладачів юридичних ВНЗ, юристів-практиків і державних службовців.

Основна мета: розвиток вищої юридичної освіти та університетської юридичної науки, підвищення рівня правової і політичної свідомості й культури, наукознавчий аналіз важливих питань державно-владного, суспільно-політичного і соціально-правового життя України.

Стратегічне завдання: розвиток молодіжної юридичної науки, стимулювання активного включення у юридичну науку молодих талановитих науковців і юристів-практиків, максимальне наближення змісту теоретичних знань до нагальних потреб юридичної практики.

Планована періодичність випуску – щоквартально. Обсяг – до 120 сторінок друкованого тексту (8 друкованих аркушів).

Журнал систематично висвітлюватиме процеси формування і реалізації правової політики держави, розвиток правової науки і юридичної практики. Ми широко подаватимемо аналітичні огляди і коментарі нормативно-правових актів та інші ексклюзивні матеріали, присвячені практичному застосуванню норм матеріального і процесуального права, фахово обговорюватимемо колізії чинного законодавства та висуватимемо пропозиції щодо їх розв'язання.

У зв’язку з вищеозначеним, Фундація «МАТЕЗІС» запрошує усіх бажаючих до написання наукових статей для публікації у нашому журналі. Добір статей відбуватиметься на конкурсній основі. Участь у Конкурсі – відкрита для кожного і є безкоштовною. Прийом статей на Конкурс здійснюється на постійній основі з 1 вересня до 31 жовтня 2008 року.

Подробиці Конкурсу на нашому сайті www.mathesis.org.ua.



--------------------------------
З повагою,
Фундація "МАТЕЗІС"
Секретаріат
 
54025 м. Миколаїв
пр. Парусний, 9-Б/81
E-mail:
mathesis@live.ru; mathesis@ukr.net
Web: www.mathesis.org.ua

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 798 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0