Головна » 2008 » Серпень » 29 » «КіноФабрика Лідерок» - новий креативний проект для молоді! :)
21:12
«КіноФабрика Лідерок» - новий креативний проект для молоді! :)
Шановна українська молодь! Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» та Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Дебатна Академія» за підтримки Українського Жіночого Фонду оголошують про початок реалізації проекту «КіноФабрика Лідерок».
Проект, що має на меті сформувати об’єктивне сприйняття молоддю жіночої суспільної активності, розрахований на участь як дівчат, так і хлопців :). Тривалість - з 28 серпня по 31 жовтня 2008 року.

 

Даний проект буде реалізовано у два етапи:

·        1 етап (28 серпня - 30 вересня) -  Всеукраїнський конкурс „Споглядання на суспільну роль чоловіка й жінки крізь „гендерні окуляри”.

Конкурс сценаріїв для короткометражних роликів (1,5-3 хв.)

 

Конкурс фотографій

 
 
 
 
 
 
 
Номінації:

 

Пропоновані теми для робіт:

q      дівчина-лідерка (та її успішна діяльність в усіх сферах);

q      пропаганда активної життєвої позиції дівчат;

q      співпраця хлопців та дівчат (робота, громадська діяльність);

q      боротьба за рівні права та можливості хлопців та дівчат;

q      спростування гендерних забобонів/стереотипів;)

 

МОВИ КОНКУРСНИХ РОБІТ –

українська, російська, англійська

 

·        2 етап (13 - 27 жовтня) - переможці різних номінацій 1-го (заочного) етапу проекту (конкурсу сценаріїв та фоторобіт) будуть запрошені до роботи на КіноФабриці Лідерок - низці заходів (професійні дебати, правовий гендерний семінар-тренінг, зйомки короткометражних роликів на сценарії переможців, зустрічі з успішними жінками, знаними фахівцями з гендерної проблематики, ін.), що відбуватимуться у м. Києві та м. Маріуполі.

 

Організатори заходів 2-го етапу – Ліга політологів-міжнародників “ДИПКОРПУС”, ВМГО “Дебатна Академія”,  Ліга студентів Асоціації правників України.

 

Отож, усіх молодих людей віком від 16 до 25 років запрошуємо неодмінно взяти участь у Всеукраїнському конкурсі (див. вище) – і відтак зробити свій внесок у світову дискусію навколо гендерного питання та скарбничку кіно-фотомистецтва.

Роботи (фото/сценарій) разом із заповненою аплікаційною формою (додається) ми чекаємо на електронну адресу Оргкомітету kinofabrica.liderok@gmail.com не пізніше  30 вересня поточного року.

Оргкомітет у свою чергу зобов’язується повідомити всім учасникам конкурсу про надходження їхніх аплікаційних форм на зазначену адресу.
 

 

У разі виникнення будь-яких запитань з приводу конкурсу зокрема та проекту в цілому, прохання контактувати з керівниками проекту:

 

Наталією Сад (+38 050 930 84 39) чи

Оленою Іванців (+38 067 601 62 79),

або писати на e-mail: kinofabrica.liderok@gmail.com

чи адресу: а/с 489-В, м. Київ, 01001

 

Усі новини – на офіційному сайті КіноФабрики Лідерок: www.kinofabrica.at.ua

 

У добру путь!!!

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 852 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0