Головна » 2008 » Вересень » 30 » Новини "КіноФабрики Лідерок"
07:38
Новини "КіноФабрики Лідерок"
Нових обертів набирає креативний проект «КіноФабрика Лідерок», покликаний сприяти толерантній реалізації лідерського потенціалу молоді
 

 

28 вересня в ефірі програми «Обрії» Першого національного каналу Українського радіо співкерівник проекту «КіноФабрика Лідерок» Наталія Сад офіційно оголосила про продовження Всеукраїнського конкурсу фотографій та кіносценаріїв на тему реалізації лідерського потенціалу дівчат.
 
Відтепер Оргкомітет чекає конкурсні роботи до 15 жовтня 2008 року. Подробиці участі, аплікаційні форми – на сайті проекту www.kinofabrica.at.ua
 

На разі до підготовки фінального етапу проекту долучаються численні партнери, зокрема:

-        Український жіночій консорціум що в особі своєї керівниці Марії Олексієнко надав численні цікаві тематичні відеоматеріали, що будуть використані при підготовці тренінгу для фіналістів проекту. Також консорціум сприятиме у популяризації конкурсних робот –переможниць для пропагування гендерної рівності.

-        ВГО «Дебатна академія» активно допомагає у підготовці дебатів, учасниками яких стануть хлопці та дівчата – фіналісти конкурсу з усієї України.

-        Ліга студентів Асоціації правників України розробляє спеціальний тренінг з правових основ захисту гендерної рівності та стимулювання жіночого лідерства.

-        Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» готує спеціальне видання компакт-диску «КіноФабрика Лідерок», що вміщуватиме окрім каталогу конкурсних робіт-перможниць, тематичні відеоматеріали та електронну літературу по проблемам жіночого лідерства.

Обсяг та насиченість фінальної програми КіноФабрики по доброму змушує побажати всім встигнути долучитися до яскравого та амбіційного проекту

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 832 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0