Головна » 2008 » Жовтень » 11 » Семінар "Роль суспільства у реалізації політики євроатлантичної інтеграції України".
13:16
Семінар "Роль суспільства у реалізації політики євроатлантичної інтеграції України".
Дорогі друзі, Ліга "ДИПКОРПУС" запрошує Вас на відкритий семінар "Роль суспільства у реалізації політики євроатлантичної інтеграції України".
 
Захід відбуватиметься 18 жовтня 2008 року на базі Маріупольського державного гуманітарного університету за підтримки Міністерства закордонних справ України, Громадської Ліги "Україна-НАТО".
 
Родзинкою семінару, який охопить найцікавіші та актуальні сфери безпекової політики стане участь поважних регіональних експертів з міжнародних питань , як-от: Олександр Черепченко, Сергій Пахоменко та Максим Булик. Їх виступи та проваджувані дискусії неодмінно дістають гарячу реакцію аудиторії, приносять нові та цікаві факти, думки, висновки.
 
Також очікується участь інших експертів з проблем безпеки, представників Громадської ліги "Україна-НАТО", представників Політичного департаменту Ліги "ДИПКОРПУС".
 
Захід відбуватиметься з 10.30 ранку 18.10.2008 р. за адресою: м. Маріуполь, Маріупольський державний гуманітарний університет, просп. Будівельників, 129, ауд. 209.
 
На учасників семінару очікує вікторина за результатами якої перможці отримають видання з питань національної а міжнародної безпеки. Передбачаються і сертифікати для учасників.
 
Кожен бажаючий має надсилати заявку за формою: ПІБ, ВНЗ або місце роботи на адресу dipcorpus-mdgu@ukr.net до 15.10.2008 року, отримана заявка буде підтверджена.
 
ЧЕКАЄМО на ВАС!!!
 
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 801 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0