Головна » 2008 » Жовтень » 17 » Всеукраїнський проект «КіноФабрика Лідерок» в розпалі: побудуємо «формулу успішного жіночого лідерства» разом!
11:55
Всеукраїнський проект «КіноФабрика Лідерок» в розпалі: побудуємо «формулу успішного жіночого лідерства» разом!
Чи існують на сьогоднішній день в Україні стереотипи стосовно ролі і місця жінки в суспільній діяльності? Чи може дівчина досягти успіху в престижній професії?  Чи в змозі вона керувати чоловічим колективом? Чи все ж таки місце жінки вдома, біля плити і з дитиною на руках? І чи хоче сама дівчина лишити родинні справи і займатися своєю кар'єрою?
 

Для того, щоб відповісти на всі ці питання, Ліга політологів-міжнародників  «ДИПКОРПУС» і Всеукраїнська громадська організація «Дебатна Академія» за підтримки Українського Жіночого Фонду запустили новий проект «КіноФабрика Лідерок». Мета проекту – сформувати в українському суспільстві толерантне сприйняття жіночої суспільної активності.

 

До 15 жовтня тривав заочний етап конкурсу, під час якого всі зацікавлені молоді люди могли прислати на адресу проекту (kinofabrica.liderok@gmail.com) свої фотографії і сценарії короткометражних відеороликів на тему жіночої активності в суспільстві і співпраці чоловіків і жінок в суспільній діяльності. Серед учасників зі всіх регіонів України будуть визначені переможці, які зможуть продовжити свою участь в наступних заходах проекту.

 

Маріуполь разом із столицею нашої країни стане центром зустрічі активних хлопців і дівчат. Вони разом обговорять актуальні проблеми, розроблять «формулу успішного жіночого лідерства», яка б влаштовувала обидві сторони і весело проведуть час.

 

Сподіваємося, що в результаті проекту кожна дівчина повірить в свої сили і зробить все можливе, щоб самореалізуватися в сучасному світі. А це можливо лише за допомогою сильної статі!

 

 

Олена Іванців
Директор Інформаційного департаменту

Ліги політологів-міжнародників  «ДИПКОРПУС»

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 880 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0