Головна » 2008 » Жовтень » 18 » Всеукраїнський конкурс наукових, науково-практичних та науково-публіцистичних статей
11:33
Всеукраїнський конкурс наукових, науково-практичних та науково-публіцистичних статей

Українська молодіжна фундація політико-правових досліджень <<МАТЕЗІС>>, ВМГО <<Національний молодіжний правничий Союз>> повідомляються, триває Всеукраїнський конкурс наукових, науково-практичних та науково-публіцистичних статей до першого в Україні молодіжного правничого фахового видання, присвяченого актуальним питанням і важливим проблемам політико-правового життя сучасної України.

Наша основна мета: розвиток молодіжної юридичної науки, стимулювання активного включення у юридичну науку молодих талановитих науковців і юристів-практиків, максимальне наближення змісту теоретичних знань до нагальних потреб юридичної практики.

Журнал видаватиметься щоквартально обсягом до 120 сторінок друкованого тексту.  Він систематично висвітлюватиме процеси формування і реалізації правової політики держави, розвиток правової науки і юридичної практики. Ми широко подаватимемо аналітичні огляди і коментарі нормативно-правових актів та інші ексклюзивні матеріали, присвячені практичному застосуванню норм матеріального і процесуального права, фахово обговорюватимемо колізії чинного законодавства та висуватимемо пропозиції щодо їх розв'язання.

Ми запрошуємо кожного з Вас до написання наукових статей для публікації у новому журналі. Добір статей відбуватиметься на конкурсній основі. Участь у Конкурсі - відкрита для кожного і є безкоштовною. Прийом статей на Конкурс здійснюється на постійній основі з 1 вересня до 15 листопада 2008 року.

Статті приймаються на електронну адресу редакції science_mathesis@ukr.net.
Детальніше про нас та наш проект можна дізнатися на офіційному сайті www.mathesis.org.ua.

Чекаємо на Ваші роботи, відгуки і пропозиції!
Успіхів!

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 876 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0