Головна » 2008 » Жовтень » 21 » 31 жовтня – дедлайн подання документів на спільну освітню ініціативу Інституту відкритого суспільства та німецької освітньої програми DAAD
21:56
31 жовтня – дедлайн подання документів на спільну освітню ініціативу Інституту відкритого суспільства та німецької освітньої програми DAAD
Спільна освітня ініціатива Інституту відкритого суспільства та німецької освітньої програми DAAD оголосила конкурс на здобуття стипендій для студентів-магістрів та молодих викладачів із балканських та пострадянських країн.

Мета ініціативи – поліпшити рівень викладання та дослідницької діяльності  у гуманітарних та суспільних науках цих регіонів. Крім того, програму націлено на створення академічних та наукових мереж між студентами і дослідниками пострадянських країн із їхніми німецькими колегами.

До сфери дії програми входить і Україна.
Дедлайн подання заявок – 31 жовтня 2008 року.
 
Заявки на участь можуть подавати:
-студенти старших курсів, що мають диплом, еквівалентний рівню бакалавра;
-аспіранти, які мають диплом магістра;
-молоді викладачі, які мають ступінь кандидата наук, і прагнуть поліпшити зміст своїх курсів чи розробити нові навчальні плани, а також зав’язати дослідницькі контакти із німецькими науковцями. Ці заявники мають, на момент подання заявки, уже сконтактуватися з німецьким професором, із яким вони хочуть співпрацювати.
 
Можливості, що їх пропонує програма:
-дворічні магістерські програми (Aufbaustudiengänge)
-трирічні стипендії для PhD-програми (Promotion). Головна попередня умова: наявність ступеня магістра
-дослідницькі стипендії (шість місяців)
 
Наявні дисципліни:
Політичні науки, соціологія та суспільні науки, міжнародні відносини, право, європейські студії, європейська інтеграція, економіка, економічні відносини, менеджмент, освітній менеджмент, охорона громадського здоров’я, філософія, дослідження миру та розв’язання конфліктів, міжнародні студії розвитку, світова політична економія.
 
Докладніша інформація
http://www.soros.org/initiatives/scholarship/focus_areas/daad/guidelines  
Джерело: Європейський освітній портал http://www.eu-edu.org/news/info/73
Переглядів: 727 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0