Головна » 2008 » Листопад » 4 » Легати Ліги "ДИПКОРПУС" - активні учасники проекту "Міжкультурні навігатори" Британської Ради
18:04
Легати Ліги "ДИПКОРПУС" - активні учасники проекту "Міжкультурні навігатори" Британської Ради

За результатами всеукраїнського конкурсного відбору директор інформаційного департаменту Маріупольської штаб-квартири Ліги "ДИПКОРПУС" Олена Іванців та уповноважений представник Ліги Ірина Горбачова зараховані до програми "Міжкультурних навігаторів".

Дана програма здійснюється Бритинською Радаю, маючи на меті об'єднати тих, хто хоче зробити значний позитивний внесок у суспільство; людей, які готові до навчання, мають широкий світогляд, є цікавими, прагнуть поділитися власним досвідом і в той же час активно шукають нових перспектив.

Программа розраховує залучити 450 молодих впливових людей (18-35 років) у 16 європейських країнах для того, щоб створити регіональну мережу «навігаторів», які б могли легко орієнтуватися в культурах нової глобалізованої Європи, яка постійно змінюється. Вони будуть ділитися ідеями та знаннями і працювати для більшого регіону.

Під час програми (в Україні перший семінар відбудеться у Листопаді у Львові) буде представлено, посилено та застосовано на практиці широкий спектр різноманітних навичок, засобів та технік.
До них входять: метод позитивної оцінки ситуації, опитування, слухання, оцінювання та робота з різницею, системне мислення, керування конфліктами, комунікація та багато іншого.

Участь у програмі міжкультурних комунікаторів легатів "ДИПКОРПУСУ", які нерідко представляють Україну за кордоном саме на державному рівні - черговий позитивий крок на утвердження української дипломатії, налагодження міжнародних відносин регіонів України, формування позитивного іміджу нашої держави за кордоном.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 839 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0