Головна » 2008 » Листопад » 5 » ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ШКОЛІ ТРЕНЕРІВ ТЦК
19:14
ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ШКОЛІ ТРЕНЕРІВ ТЦК
Творчий центр ТЦК оголошує набір до Школи тренерів ТЦК І рівня, яка відбудеться 13-17 грудня 2008 року у м. Києві.

Школа тренерів Творчого центру ТЦК була започаткована у 1998 році. Метою Школи тренерів є підготовка тренерів для професійної роботи з дорослою аудиторією.
Навчання в Школі проводиться на трьох рівнях і базується на методиках та програмах, розроблених тренерами та експертами ТЦК. З 1998 року у шістнадцяти Школах тренерів взяло участь 241 учасників, які представляли неурядові організації, органи влади та бізнес з України, Білорусі, Вірменії тощо.

Метою Школи тренерів ТЦК І рівня є надання її учасникам можливість оволодіти базовими знаннями та навичками проведення тренінгів та навчань для дорослої аудиторії.

Робота Школи тренерів ТЦК побудована на проведенні серії тренінгових модулів та практичних занять. Тренінгові модулі сфокусовані на таких головних темах як - характерні особливості ефективного навчання дорослих, творчі методи підтримки інтересу під час навчання, тренерські техніки та методики для роботи з аудиторією, типи слухачів, методи роботи з “важкими” слухачами, розробка тренінгу, етапи проведення навчальних сесій, мотивація учасників тренінгу, особливості роботи тренерів в парі, етичні норми, оцінка та моніторинг навчально-тренінгового процесу.

У ході навчання у Школі тренерів ТЦК учасники отримають досвід роботи з різними групами слухачів, мотивації учасників тренінгу, співпраці в парі, презентації власних домашніх завдань, розробки та наповнення тренінгу, оцінки навчально-тренінгового процесу та ін.

Кожен слухач буде забезпечений відповідними навчальним посібником та роздатковими матеріалами. ТЦК забезпечує харчування учасників (кава/чай та обід). Очікується, що учасники будуть готові покрити витрати, пов’язані з навчанням у Школі тренерів ТЦК, за власний рахунок.

По закінченні навчання у Школі тренерів ТЦК учасники отримають відповідний сертифікат.

Школу тренерів ТЦК І рівня проводитимуть тренери-консультанти ТЦК Андрій Вишняк та Айдер Халілов.

Для участі просимо всіх бажаючих заповнити і надіслати анкету до 5 грудня 2008 року електронною поштою на ім’я Оксани Тропман за адресою tropman@ccc.kiev.ua.
Анкету розміщено на веб-сторінці ТЦК www.ccc.kiev.ua у розділі «Проекти ТЦК/Школа тренерів ТЦК».
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 5458 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 2.0/2