Головна » 2008 » Листопад » 11 » Українсько-польська конференція «Оцінка впливу Болонського процесу на розвиток студентського самоврядування»
09:08
Українсько-польська конференція «Оцінка впливу Болонського процесу на розвиток студентського самоврядування»

Комітет підтримки студентського самоврядування запрошує представників органів студентського самоврядування взяти участь в українсько-польській конференції «Оцінка впливу Болонського процесу на розвиток студентського самоврядування».

У 2010 році завершиться впровадження Болонського процесу та має бути створений єдиний європейський простір вищої освіти.

Одним із принципів Болонського процесу є участь студентів у вирішенні питань організації та змісту вищої освіти, врахування думки студентства на різних рівнях – ВНЗ, міста чи держави, ефективне функціонування органів студентського самоврядування, зміна відношення до студента від «об'єкта навчального процесу» до партнера. Більше того, без цього не є можливим впровадження інших змін у вищій освіті, адже без участі студентів та громадськості в їх розробці та оцінці, вони будуть односторонніми та не сприйматимуться тими, для кого впроваджуватимуться.

Метою конференції є взаємний обмін досвідом та думками представників Польщі та України щодо розвитку студсамоврядування у своїх країнах, проведення громадської оцінки впливу Болонського процесу на посилення ролі студентів у прийнятті рішень.

Захід проводиться Комітетом підтримки студентського самоврядування у партнерстві із Студрадою Української Академії Друкарства, Студрадою Ягелонського університету за підтримки Посольства Республіки Польща в рамках ініціативи «Європейське студентське партнерство без кордонів».

Конференція відбудеться 27-28 листопада цього року у місті Львові.
Для участі у конференції слід подати анкету та тези доповіді відповідно до умов конференції. Детальнішу інформацію можна знайти на порталі StudUA: http://www.studua.org/news/2008/11/10/1175.html або за контактами: Ярослав Хауляк, e-mail: kpss@lawngo.net, тел. 80937676196.

*Довідка:*

Захід проводитиметься у рамках ініціативи «Європейське Студентське
партнерство без кордонів» (ЄС-партнерство без кордонів), яка започаткована у листопаді 2007 року Комітетом підтримки студентського самоврядування та Студентським самоврядуванням Ягелонського університету за підтримки МФ «Відродження». Ініціатива передбачає проведення студентських та молодіжних українсько-польських зустрічей, навчань та обмінів, спрямованих на розвиток студентського самоврядування та європейських цінностей в обох країнах.

* *

*Контакти: *
Ярослав Хауляк, керівник відділу міжнародної співпраці
Комітету підтримки студентського самоврядування
м. Львів вул. Ставропігійська 11 оф.3
Тел. 2752298, 80937676196, kpss@lawngo.net

--
Комітет підтримки студентського самоврядування
м. Львів вул. Ставропігіївська 11 оф.3
тел. 8032 2752298
e-mail: kpss@lawngo.net

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 834 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0