Головна » 2008 » Листопад » 22 » «ДИПКОРПУС» популяризує дебатний рух у Маріуполі
18:18
«ДИПКОРПУС» популяризує дебатний рух у Маріуполі
22-23 листопада на базі штаб-кваритири Ліги політологів-міжнародників «Дипкорпус» відбувається презентація популярного на сьогоднішній день дебатного руху в Україні. Дебати – надзвичайно ефективний метод проведення дискусій на актуальні теми у суспільстві. Цей формат поширений у всьому світі.
 
В Україні проведенням дебатних турнірів займається Всеукраїнська громадська організація «Дебатна Академія», яка і виступила з підтримкою проведення майстер-класу з дебатів для членів «Дипкорпусу» та студентів різних спеціальностей м.Маріуполя.

Захід підтриманий Кафедрою Міжнародних відносин і зовнішньої політики Маріупольського державного гуманітарного університету, Відділом сім’ї і молоді Виконкому Маріупольської міської ради.

Учасники заходу мають змогу познайомитися з форматом проведення дебатів, правилами командної гри, побачити демонстраційну гру і врешті решт взяти участь у міському дебатному турнірі.

Ліга, яка вже п’ять років проводить диспути, засідання круглого столу, рольові ігри з політичних тем, зацікавлена у застосуванні нових методів роботи. Ми прагнемо поширити формат дебатів в діяльності нашої організації, зокрема, шляхом пошуку цікавих політичних та соціальних тем та їхнього обговорення у середовищі молодих міжнародників та інших зацікавлених осіб. Сподіваємося, що саме дебати зможуть допомогти молодим людям навчитися відстоювати свою точку зору, переконувати оточуючих у своїй правоті, швидко шукати необхідні аргументи та не лізти за словом у кишеню!   

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 799 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0