Головна » 2008 » Листопад » 29 » LEAP: «Законодавчі процеси: теорія та практика» Американські Ради з міжнародної освіти презентують нову програму обміну молодих професіоналі
12:46
LEAP: «Законодавчі процеси: теорія та практика» Американські Ради з міжнародної освіти презентують нову програму обміну молодих професіоналі
Американські Ради з міжнародної освіти та Національна конференція законодавчих органів штатів США оголошують початок прийняття заявок до участі в програмі «Законодавчі процеси: теорія та практика».
 

«Законодавчі процеси: теорія та практика» - програма за підтримки Державного департаменту США, Бюро освітніх та культурних програм.
 
У 2007-2008 роках проект надав можливість 10 молодим професіоналам із Грузії, Росії та України покращити знання в галузі законодавчої діяльності США, політичного процесу прийняття рішень та ознайомитись із діяльністю законодавчих органів штатів США.

Цьогорічна програма розрахована на молодих професіоналів у галузі міжнародних відносин, політології, права та юриспруденції, які проходитимуть стажування в органах законодавчої влади штатів США.

Програма «Законодавчі процеси: теорія та практика» спрямована на поширення кругозору учасників програми, покращенні знань з теорії та практики федералізму, ролі органів місцевого самоврядування та громадянського суспільства в демократичній побудові держави.

До участі в програмі запрошуються кандидати віком від 23 до 33 років з попереднім досвідом роботи в суміжній області, вільним володінням англійською мовою. Обов’язковим критерієм відбору є попередня участь у довгострокових програмах обміну США. Заявки приймаються до 30 грудня 2008 року.

За додатковою інформацією просимо звертатись до: leap.ukraine@gmail.com
 
Категорія: Стажування | Переглядів: 883 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0