Головна » 2008 » Листопад » 29 » "Всесвітні студії" (World Wide Studies) - навчання за кордоном від Фонду Пінчука
12:56
"Всесвітні студії" (World Wide Studies) - навчання за кордоном від Фонду Пінчука

Фонд Віктора Пінчука розпочинає нову програму "Всесвітні студії" (World Wide Studies), в ході реалізації якої 500 українських студентів отримають магістерську освіту у кращих світових університетах. Для цього Фонд виділить близько $30 млн впродовж п'яти років.

Фонд Віктора Пінчука розпочинає нову програму «Всесвітні студії» (World Wide Studies), в ході реалізації якої 500 українських студентів отримають магістерську освіту у кращих світових університетах. Для цього Фонд виділить близько $30 000 000 впродовж п'яти років. Про це було оголошено в ході щорічних зборів Clinton Global Initiative (CGI) в Нью-Йорку (США).

Мета програми - сприяти формуванню сучасних українських професійних еліт. Вже сьогодні багато українських галузей потребують сучасних спеціалістів, які володіють передовими світовими технологіями та спроможні реформувати ці галузі.

У фокусі нової програми Фонду - критично важливі для розвитку України галузі - сільське господарство, право, захист навколишнього природного середовища та управління природними ресурсами, міжнародні відносини, інженерні спеціальності. Передбачається, що учасникам надаватиметься підтримка різних рівнів: як плата за навчання, так і витрати у зв'язку з перебуванням за межами країни.

«Я хочу відкрити світовий освітній простір без кордонів для молодих талановитих українців. Я хочу допомагати молоді із швидким розумом та живим поглядом стати фахівцями світового рівня. Я хочу, щоб вони повернулись в Україну і зробили її більш конкурентоспроможною та сучасною державою», - сказав Віктор Пінчук, бізнесмен та засновник благодійного Фонду.

Реалізація програми відбувається у партнерстві з освітніми програмами США, Франції, Німеччини та Великобританії, а також, - через прямі угоди з найвідомішими університетами світу. Перші студенти почнуть своє навчання вже в 2009 році.
 
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 852 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0