Головна » 2008 » Грудень » 2 » Законодавство про державну службу та конфлікт інтересів
20:51
Законодавство про державну службу та конфлікт інтересів

Круглий стіл «Законодавство про державну службу та конфлікт інтересів» відбудеться 5 грудня 2008 року в Києві в рамках спільного проекту Європейської Комісії та Ради Європи «Підтримка належного урядування: проект протидії корупції в Україні» (UPAC) у співробітництві з Головним управлінням державної служби України.

Ця подія є одним із заходів проекту, який спрямований на підтримку «антикорупційного спрямування» в галузі реформи державної служби в Україні. У цьому контексті, учасники круглого столу переглянуть українське законодавство в галузі державної служби та обговорять питання державного врегулювання конфліктів інтересів у відповідності до міжнародних та європейських стандартів, а також сформулюють відповідні рекомендації.

Експерти Ради Європи, а також SIGMA (Спільна ініціатива ОЕСР та ЄС «Підтримка покращення державного врядування та управління»), представники Головного управління державної служби України та інших установ, а також представники міжнародних антикорупційних проектів візьмуть участь у круглому столі.
 
Офіс Ради Європи в Україні
вул. Б. Хмельницького, 70-A, офіс № 3
Тел./факс: (+38 044) 234-6140, 234-6210
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 746 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0